poptávka elektromotoru
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
mám tu něco podobného co kutil_tim, klasickej přírubák, nově koupenej za totáče, ale jak ležel a ležel, přirezlá ložiska...
dám ho tomu, kdo si přijede jako první, oprava není nákladná, ale já su línej, a navíc ho už neupotřebím.
CENA = vlastní odvoz, Prágl, no možná i okolí, pokud se to někomu vyplatí, jinak skončí na šroťáku
p.s.
byl jen zakoupen, vyzkoušen a nakonec tu zůstal bez užitku ležet
dám ho tomu, kdo si přijede jako první, oprava není nákladná, ale já su línej, a navíc ho už neupotřebím.
CENA = vlastní odvoz, Prágl, no možná i okolí, pokud se to někomu vyplatí, jinak skončí na šroťáku
p.s.
byl jen zakoupen, vyzkoušen a nakonec tu zůstal bez užitku ležet
"Markus" poptává toto: 3f PATKOVÝ elektromotor s výkonem min 0,75kw- 1,5kw s otáčkami 680-900, ale obě dvě nabídky sice splňují výkon motoru ale s otáčkami jste na štíru pánové (nic ve zlém, asi jste se překoukli)
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Jen pro upřesňění. Motor bude použit na malou strojní rámovou pilu, kde motor má mít výkon 0,75-0,8kw a dopručené otáčky 680. Známej má tu samou s 900 otáčkama a je to asi strop. Originál průměr malé řemenice při 680 ot. je 60mm. Pátrám všude možně a nikdo nic, anebo za něj chtějí 2000-3000 tisíce.
Tady někdo nabízí: http://stroje.bazos.cz/inzerat/35908462/elmotor.php" onclick="window.open(this.href);return false; možná že Ti sleví
Soustruh: S-28 Žebrák