Nové zavitniky
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Dobrý den prodám nové zavitniky viz foto 3xM8, 2xM5,1xM4 cena 500kč
Naposledy upravil(a) soustruznik123456 dne 3. 10. 2014, 8:19, celkem upraveno 1 x.
Ahoj,
já je beru.
Více SZ.
já je beru.
Více SZ.
-
Cena je za vše. Už jsou zamluvené. Děkuji
No vidíš a já jsem se ptal v SZ už v 16.36......
Aby to bylo transparentní měl by být zájem projeven veřejně na fóru,ne v SZ!!

Aby to bylo transparentní měl by být zájem projeven veřejně na fóru,ne v SZ!!
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem upravil pravidla
pro ty kdo je nectou
na inzeraty nejprve reagovat verejne, napriklad jen "mam zajem"
s tim ze rozhodujici vahu ma poradi techto verejnych reakci
dalsi detaily popripade soukrome
inzeraty ktere odkazuji na externi komunikaci jsou porusenim pravidel
tedy inzeraty typu
prodam xyz
piste mi na e-mailabc@xyz.hg
zde pisatel primo predpoklada ze nebude sledovat forum viz pravidlo vyse tedy nemuze byt splneno
pro ty kdo je nectou
na inzeraty nejprve reagovat verejne, napriklad jen "mam zajem"
s tim ze rozhodujici vahu ma poradi techto verejnych reakci
dalsi detaily popripade soukrome
inzeraty ktere odkazuji na externi komunikaci jsou porusenim pravidel
tedy inzeraty typu
prodam xyz
piste mi na e-mailabc@xyz.hg
zde pisatel primo predpoklada ze nebude sledovat forum viz pravidlo vyse tedy nemuze byt splneno
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
nehrotíte zbytečně ty pravidla... vemte si situaci že někdo napíše veřejně mám zájem, ale pár otázek.. a na fórum příjde zase po 3dnech kde mu budou viset odpovězené otázky.. má tedy kupující čekat na konečné vyjádření onoho prvního pisatele a nebo vezme byť druhou nabídku ze SZ, kde je napsáno beru hned odpoledne si pro to přijedu... ?? Nebo věční kupující.. typu beru ale momentálně nemám peníze budu je mít tehdy.. znamená to tedy že má prodávající čekat? ..
a nebo situace kdy někdo napíše prodám věc X u které podstřelí cenu třeba za 20% ceny, během hodiny mu příjde 10zpráv kdy mu nabídne někdo třeba 5x tolik.. znamená to, že má vybrat první odpověď byť mu někdo nabídne víc? a nebo třeba jen příjdou dva a ten druhej je mi milejší třeba proto že už ode mě něco bral nebyly s ním problémy, nebo třeba jen proto že u toho druhého nemusím na poštu ale přijede si sám... to je všechno tedy porušení pravidel???
já osobně bych u inzerátů uplně zakázal veřejnou komunikaci ať se to nezaplavuje zbytečnejma kecama a ať se dohodnou mezi sebou soukromě.. proč mají takovéto kecy zajímat 99% nezúčastněných? stejně to dopadne ve většině případů porušením pravidel a linčováním prodávajícího..
a nebo situace kdy někdo napíše prodám věc X u které podstřelí cenu třeba za 20% ceny, během hodiny mu příjde 10zpráv kdy mu nabídne někdo třeba 5x tolik.. znamená to, že má vybrat první odpověď byť mu někdo nabídne víc? a nebo třeba jen příjdou dva a ten druhej je mi milejší třeba proto že už ode mě něco bral nebyly s ním problémy, nebo třeba jen proto že u toho druhého nemusím na poštu ale přijede si sám... to je všechno tedy porušení pravidel???
já osobně bych u inzerátů uplně zakázal veřejnou komunikaci ať se to nezaplavuje zbytečnejma kecama a ať se dohodnou mezi sebou soukromě.. proč mají takovéto kecy zajímat 99% nezúčastněných? stejně to dopadne ve většině případů porušením pravidel a linčováním prodávajícího..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Budu li mluvit za sebe nic nehrotim. Pouze jsem pozadal prodavajiciho: "az budou dalsi mam zajem". Bezne pisu primo do vlakna beru. Tady nebylo jasne zda je cena za kus ci vsechno, proto jsem se nejdriv ptal v SZ.
Po zkusenosti se silencem, snad radeji nebudu jmenovat, ktereho jsem se zeptal na cenu a on mi balil zbozi a potom chodil brecet k adminovi se radeji 2x ptam.
Po zkusenosti se silencem, snad radeji nebudu jmenovat, ktereho jsem se zeptal na cenu a on mi balil zbozi a potom chodil brecet k adminovi se radeji 2x ptam.
Tak každej si to dělá podle svého a přesto,že jsem veřejně napsal první,má věci kdosi jiný,ten kdo napsal první SZ.
Netvrdím,že je to tento případ,ale to může vést k tomu,že prostě někdo nabídne v SZ vyšší cenu a řekne se,že psal první.... Ale licitování a smlouvání se připouští...takže vlastně i tohle by bylo O.K.
Netvrdím,že je to tento případ,ale to může vést k tomu,že prostě někdo nabídne v SZ vyšší cenu a řekne se,že psal první.... Ale licitování a smlouvání se připouští...takže vlastně i tohle by bylo O.K.
Ja nemam nic, aby sis Mildo nemyslel, ze jsem ti je vyfouknul 
Osobne si myslim, ze ferove a logicke a funguje to i mem materskem off ci traktor foru je, brat nabidky podle poradi v jakem jsou verejne ve vlakne. Samozrejme komu prodavajici ve finale proda je jeho vec, ale casto tim zbytecne nastve dost lidi.

Osobne si myslim, ze ferove a logicke a funguje to i mem materskem off ci traktor foru je, brat nabidky podle poradi v jakem jsou verejne ve vlakne. Samozrejme komu prodavajici ve finale proda je jeho vec, ale casto tim zbytecne nastve dost lidi.
Já z toho nedělám žádnou tragédii.Vím,že Ty je nemáš,prodejce mi napsal kdo mu napsal první a komu je poslal.(na můj dotaz kdy to přijde,když jsem marně vyhlížel pošťačku...)
Myslím,že ty pravidla fóra by se měla dodržovat,ten,kdo to chce prodávat jinak,měl by jít na Bazos nebo tak.

Myslím,že ty pravidla fóra by se měla dodržovat,ten,kdo to chce prodávat jinak,měl by jít na Bazos nebo tak.