Ahoj mám zájem o CNC frézku
- starší, ale v dobrém stavu
- litina
- Heidenhain
- ideálně něco jako FNG 40 CNC
- nechci kupovat od překupníka
díky za nabídky
CNC frézku (ideálně FNG 40 CNC)
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Myslím že bez překupníka se neobejdeš,pokud máš tak úzce vymezený požadavek.
Jestli chceš,můžu sem hodit nabídky z cee machine co mi posílali.(jestli to budu umět)Ptal jsem se jich a prý to můžu předat dál.
Já jsem nakonec koupil stroj jinde...
Jestli chceš,můžu sem hodit nabídky z cee machine co mi posílali.(jestli to budu umět)Ptal jsem se jich a prý to můžu předat dál.
Já jsem nakonec koupil stroj jinde...
Konec konců možná to bude zajímat víc lidí.
A kdo se dopídíte k nějakým nabídkám a nevyužijete je,dejte to sem ať máme rozhled...
A kdo se dopídíte k nějakým nabídkám a nevyužijete je,dejte to sem ať máme rozhled...

- Přílohy
-
- nabidka_FGS_40_50_CNC.pdf
- (560.93 KiB) Staženo 177 x
-
- nabidka_FGS_40_CNC.pdf
- (509.77 KiB) Staženo 159 x
-
- nabidka_FGS_63_CNC.pdf
- (587.74 KiB) Staženo 126 x
-
- nabidka_FGS_63_CNC (1).pdf
- (578.74 KiB) Staženo 136 x
-
- nabidka_FGS_63_CNC (2).pdf
- (587.74 KiB) Staženo 123 x
-
- nabidka_FGS_63_CNC (3).pdf
- (551.1 KiB) Staženo 132 x
-
- nabidka_FGS_63NCP.pdf
- (473.27 KiB) Staženo 134 x
-
- nabidka_MAHO_400_P_CNC.pdf
- (497.64 KiB) Staženo 289 x
-
- nabidka_MAHOMAT_600.pdf
- (631.96 KiB) Staženo 167 x
-
- nabidka_Schaublin_33_CNC.pdf
- (510.2 KiB) Staženo 186 x
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To je nejspíš důvod, proč to Matygol nechce od překupníkapacka píše:to jsou docela nehorázné ceny nato že je to takřka všechno odsouzené na výměnu systému, dřív nebo pozděj se to začne nehorázně sypat a to jsou pak hrozný pálky - levněj příjde přestavba .

Petr Spáčil
Krutor to napsal moc hezky a výztižně.
Je to problém,pokud člověk koupí mašinu kterou neviděl v chodu a nedostalo se mu zevrubného zaškolení,má past do které se chytí buďto hned nebo hodně brzy.
Pakliže není velmi šikovný elektrotechnik a ani to mu nemusí být moc platné,náhradní díly většinou stojí haldu peněz pokud vůbec jsou.
Pokud bych o takovém stroji uvažoval a chtěl nechat původní systém,první co bych udělal tak bych dopředu osondoval jestli je v dosahu nějaký rozumný servis-a to přesně na můj typ systému.
Na druhou stranu jsou tam stroje za 150 tisíc které ( pokud vydrží chvíli jet) si můžou vydělat na repasi...
Překupníci mají přehled,kontakty a jedou stylem:"radši prodám jeden předražený stroj a druhý dám do šrotu než prodat oba za slušnou cenu".
Jinak mě třeba zaráží i ceny konvenčních strojů,taková FN 20 v nicmoc stavu od 60ti...
Je to problém,pokud člověk koupí mašinu kterou neviděl v chodu a nedostalo se mu zevrubného zaškolení,má past do které se chytí buďto hned nebo hodně brzy.
Pakliže není velmi šikovný elektrotechnik a ani to mu nemusí být moc platné,náhradní díly většinou stojí haldu peněz pokud vůbec jsou.
Pokud bych o takovém stroji uvažoval a chtěl nechat původní systém,první co bych udělal tak bych dopředu osondoval jestli je v dosahu nějaký rozumný servis-a to přesně na můj typ systému.
Na druhou stranu jsou tam stroje za 150 tisíc které ( pokud vydrží chvíli jet) si můžou vydělat na repasi...
Překupníci mají přehled,kontakty a jedou stylem:"radši prodám jeden předražený stroj a druhý dám do šrotu než prodat oba za slušnou cenu".
Jinak mě třeba zaráží i ceny konvenčních strojů,taková FN 20 v nicmoc stavu od 60ti...