PC a díly zadarmo
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Kiki Lopez
Ahoj,
sice ti o soustružení neřeknu vůbec nic jelikož tomu absolutně nerozumím, ale nenašla by se u tebe nebo v okolí nějaká VGA karta do ISA slotu a IDE řadič? Klidně i ten na zvukovce. Ale jen do ISA16, VL-BUS to nemá. Chci si oživit můj první počítač co jsem měl a to 386SX a ukázat mému klukovi na jakém stroji jsem "frčel" já v a tím pádem ať stále nepíše ježíškovi o nové a nové díly
Na e-bay to je děsně drahé a já se biju do hlavy že jsem to vyhazoval po kilech. A kdyby se náhodou zadařilo a byly by i nějaké SIP ramky taky bych se nezlobil. Ale ty snad ještě mám.
Děkuji
sice ti o soustružení neřeknu vůbec nic jelikož tomu absolutně nerozumím, ale nenašla by se u tebe nebo v okolí nějaká VGA karta do ISA slotu a IDE řadič? Klidně i ten na zvukovce. Ale jen do ISA16, VL-BUS to nemá. Chci si oživit můj první počítač co jsem měl a to 386SX a ukázat mému klukovi na jakém stroji jsem "frčel" já v a tím pádem ať stále nepíše ježíškovi o nové a nové díly

Na e-bay to je děsně drahé a já se biju do hlavy že jsem to vyhazoval po kilech. A kdyby se náhodou zadařilo a byly by i nějaké SIP ramky taky bych se nezlobil. Ale ty snad ještě mám.
Děkuji
muzu ti nabidnout SB32 s 8MB ram
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- Kiki Lopez
a co za to?filla píše:muzu ti nabidnout SB32 s 8MB ram
vymenou za neco na cnc ci pc, hod mi co mas do SZ, urcite se dohodnemKiki Lopez píše:a co za to?filla píše:muzu ti nabidnout SB32 s 8MB ram
vážení přátelé,musím pozastavit tuto mojí nabídku,neb jsem neočekával tak obrovský zájem o staré šroty,pak jsem si uvědomil,že mi zde pořád cpete staré soustruhy a je mi to jasné,mám taky rád staré víno,ale...jinak jsem až moc technicky moderní a často si přeji žít o miliardu let dopředu,proč proboha mám používat starou šupléru když tu je digitální?protože stará je přesnější?prdlajs,tedy 11 z 10 lidí přečte přesněji digitální.Nicméně zpět k tématu,koncem minulého roku jsem vyvezl na šrot plný vozík kompů,musíte tedy vydržet až zase něco nashromáždím a rád to zdarma poskytnu,děkuji za pochopení a pevné nervy se mnou,já jsem se se sebou taky musel naučit žít,tak vy budete muset taky!a ted chci dalsi pivo.a taky chci naucit na soustruhu,jasne ze za strizliva to nedam,to je jasny
to je trochu siroky pojem, spada pod nej napr. ethernenet, nemel jsi na mysli spise LDI?dj_Paul píše:Ahoj
Koupím ITX desky (všechny velikosti)
Jen musí mít LVDS