Frézka
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
V Havlbrodě se zavírá Zetor.
Byl jsem se tam podívat a nějaká podobná frézka tam byla.
Pak jsem tam viděl asi 15 ks SV18R .Spousta sloupovejch a stolní vrtaček.
Frézky nejčastěji hrizontálky,minimum se svislou hlavou ,dost frézek na ozubená kola, obrážečky.
Spoustu jednoučelových oblud ,které půjdou do šrotu,to nemůže nikdo chtít.
Bude se to dražit přez net.
Tak si tam zavolej.Já kontakt nemám, dostal jsem se tam náhodou.
Byl jsem se tam podívat a nějaká podobná frézka tam byla.
Pak jsem tam viděl asi 15 ks SV18R .Spousta sloupovejch a stolní vrtaček.
Frézky nejčastěji hrizontálky,minimum se svislou hlavou ,dost frézek na ozubená kola, obrážečky.
Spoustu jednoučelových oblud ,které půjdou do šrotu,to nemůže nikdo chtít.
Bude se to dražit přez net.
Tak si tam zavolej.Já kontakt nemám, dostal jsem se tam náhodou.
já jsem zrovna nedávno četl nějakej článek jak se Zetor rozjíždí zvyšuje výrobu a zvedá se... tak proč zavírá? nebo to je jen nějaká pobočka?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
V Havlíčkově Brodě se dělaly jenom komponenty ( převodovky ,nápravy ) pro určité řady traktorů . Co k něčemu bylo už je už určitě přesunuto na lepší , je tam hodně jednoúčelových strojů . V každém případě škoda fabriky původně s cca 1000 lidma ...
Podobne informace jsou super, kdyz jsou v cas. Prohlidky byly pred mesicem a aukce prave dobihaji. Ucastni se pouze par prekupniku a diky tomu ceny budou velice lidove. On se muze prihlasit kdokoliv, kdo ma ICO, ale nabidka nebyla nikde offiko zverejnena. Pipina co to ma na starost rikala, ze nemeli zajem o lidi z ulice, ale oslovili obchodni firmy na ktere dle jejich slov meli "dobre reference". Smejd Svoboda a podobni bude mit zase na 100 roku matros.
Nejvetsim paradoxem je skutecnost, ze neprodane stroje v prvni a posledni vlne okamzite nakladaji srotaci a pofrci do huti.
Vcera jsem to resil cele dopoledne a kuciii verte moc jsem zuril. Smeckari si vyzobou pecky a zbytek pekne do huti bez sance se k tomu dostat. Jsou tam desitky frezek, soustruhu, brusek atd. celkem 450 stroju. Masakr a totalne v pici !!!
Nejvetsim paradoxem je skutecnost, ze neprodane stroje v prvni a posledni vlne okamzite nakladaji srotaci a pofrci do huti.
Vcera jsem to resil cele dopoledne a kuciii verte moc jsem zuril. Smeckari si vyzobou pecky a zbytek pekne do huti bez sance se k tomu dostat. Jsou tam desitky frezek, soustruhu, brusek atd. celkem 450 stroju. Masakr a totalne v pici !!!
Tady to neni o zadnem linku na webu. Po pisemne zadosti o vstup do aukce dostanes pokyny. Potom si vyberes stroje a oni te potom pusti pouze do casti vybrane sekce. Nejdriv musis vyplnit hafo smluv a papiru, souhlasit se smluvnima pokutama v radech desitek tisic za kazdou kravinu a potom ti laskave prideli heslo pro pristup. Dodnes mi zadne neprislo, protoze tyhle karty jsou predem rozdane ...
Jen pro zasmani pohyb po zavode z bez barevne vesty je za 10 litru pokuty. Clovek se musi smirit s realitou, ze tady nejsme vitani
Jen pro zasmani pohyb po zavode z bez barevne vesty je za 10 litru pokuty. Clovek se musi smirit s realitou, ze tady nejsme vitani