Škoda auto prodává

jak na ebayi kupovat a prodavat, odkazy na zajimave veci obchodniky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
hugo1
Příspěvky: 40
Registrován: 6. 7. 2015, 8:21

7. 7. 2015, 10:42

jenom na okraj, Škoda auto přes aukční portál NetBid prodává v aukci nepotřebné stroje a zařízení. Nabízené jsou měřící přístroje, dopravní technika, svářečky, obráběcí stroje a mnoho jiného.
Seznam je tady http://www.netbid.com/cz/aukce/online-p ... s/?cur=Eur" onclick="window.open(this.href);return false;
Prohlídky jsou v pondělí 13. 7. na místě v Mladé Boleslavi,
Aukce sama ve středu 15. 7. postupně od 10 . hodiny.

V případě zájmu jsem k dispozici buď zde nebo přes SZ
Uživatelský avatar
elbarto
Příspěvky: 4887
Registrován: 22. 5. 2014, 10:27
Bydliště: Prague

7. 7. 2015, 2:35

Mam uz jednu a bohuzel spatnou zkusenost s ramci aukci SkodaAuto. Chtel jsem koupit mikroskop. Ztrata hromady casu, nekonecna komunikace a nakonec to za vyvolavacku neprodali a udajne vyhodili. Hugo1 mi je povedomy mam pocit, ze jsme to spolu resili :-) Nabidka koukam po vsech forech. Komedie se startovaci a minimalni cenou je zmatecna a otravna. Nektere stroje koukam narychlo nacakane barvou (Sprockhövel), kde je zapomneli sundat s postrikane palety ... To ciste za sebe, jinak nakupum zdar :-)

http://www.netbid.com/cz/aukce/detail-p ... g/?cur=Eur" onclick="window.open(this.href);return false;
hugo1
Příspěvky: 40
Registrován: 6. 7. 2015, 8:21

7. 7. 2015, 5:22

pokud jde o to jméno hugo1, jsem to pořád já.
nemyslím si, že jde o podnikovou reklamu, u firmy už nejsem několik let, stal se ze mně rentier. nabízím, protože za těch 15 let co jsme pro firmu dělal jsme zpeněžili v dražbách a aukcích pěknou řadu strojů (řádově několik tisíc) a pokud by aukce, třeba pro škodovku byly tak neseriozní, tak bych potřeboval vysvětlit, proč se v elektronických aukcích prodává přes 80 procent nabízeného majetku. a pokud vím, kupují tak jak přímí uživatelé, tak obchodníci s převahou ze zahraničí (jak evropa, tak i dálný východ). tak nevím.

co se týká připomínky na nabídku sprockhövel, jde o obchodníka, který nabízí průběžně. je na každém aby si rozhodl, zda bude brát stroj včera utržený ze základu a když přeženu, plný špon a bordelu nebo stroj alespoň vyčištěný, s udělaným kabátem

poslední poznámku, pokud ti nevyšel obchod, nemůžeš dávat vinu portálu. majitel je ten kdo rozhoduje, zda prodá za "špatnou" nabídku nebo zařízení vyhodí.
pro vysvětlení (možná zbytečné) na startovací cenu systém umožní přihazovat a pokud nabídka nedosáhne minimální ceny je na rozhodnutí majitele, zda za takovou "nedostatečnou" nabídku prodá. pokud je tam ještě poznámka, že nabídka podléhá souhlasu insolvenčního soudu, pláčeš na špatném hrobě. portál resp. organizátor aukce připraví podklady a je na soudu, zda odsouhlasí nebo ne. jiná situace je v německu, kdy má dražebník/zprostředkovatel od soudu hned plnou moc majetek prodat. že je to u nás jinak, není chyba portálu.
Odpovědět

Zpět na „Ebay, aukro, a jine“