Stříbrný lakovaný vodič
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Nemáte náhodou někdo stříbrný lakovaný vodič? případně kde by se dal koupit? Průměr 0.3-0.5 mm.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Nevzpomenu si uplně přesně jak se ta prodejna jmenuje, je to na Sokolovské naproti metru - možná kutil ? - tam mají plno různých drátků a všeho možného, tak co kdyby náhodou?
j.p.m
Vzhledem k tomu že cena za 1 kg je okolo 20-30 tis tak to není úplně běžná věc.
IQ156
IQ156
To by bylo fajn ale bohužel nejsem ( a asi bych to toho nešel
)
Vím že rozdíl doporu oprodi mědi neni tak výrazný ale docela mě láká zda by byl viditelný rozdíl mezi mědí a stříbrem. Nikde jsem bohužel nenašel jak se mění vlastnosti s rostoucí spínací frekvencí v porovnání s měděným vodičem. Jediný kdo ten drát prodává jsou čínáci a minimum je 1 kg a cena jak jsem psal a to mi na zkoušku zda je to k něčemu přijde hodně

Vím že rozdíl doporu oprodi mědi neni tak výrazný ale docela mě láká zda by byl viditelný rozdíl mezi mědí a stříbrem. Nikde jsem bohužel nenašel jak se mění vlastnosti s rostoucí spínací frekvencí v porovnání s měděným vodičem. Jediný kdo ten drát prodává jsou čínáci a minimum je 1 kg a cena jak jsem psal a to mi na zkoušku zda je to k něčemu přijde hodně

IQ156
IQ156
Totéž (s trochu jinými čísly) platí o Titanu (o tom kovu, ne o nebeském tělese).
A pak ti někdo nabídne odřezek za 200,-Kč...
Dnešní spínané zdroje, hlavně těch nejmenších výkonů, už jdou do MHz, a hrana pravoúhlého průběhu se chová jako ještě větší kmitočet.
A pak ti někdo nabídne odřezek za 200,-Kč...
Dnešní spínané zdroje, hlavně těch nejmenších výkonů, už jdou do MHz, a hrana pravoúhlého průběhu se chová jako ještě větší kmitočet.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Mám nějaký Ag vodič, nepamatuji si průměr, ale na 100% není lakovaný.lubos píše:Nemáte náhodou někdo stříbrný lakovaný vodič? případně kde by se dal koupit? Průměr 0.3-0.5 mm.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
-
jestli bude stačit 70procent stříbra tak svařovací technika / vařil jsem tím nerez trubičku o tl .stěny 0,5mm - CHOBOLA TUŠÍM - DRÁT 20cm