zlatých pět ráno....já musím vyjet tak před čtrvtů no co du spat nabrat sil.elbarto píše:Zdar Draku. Taky mam bacila a nejspis na vstavacku rano v 05 silu nenajdu......
SMAZAT
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Dobre jistro, zrovna jsem se probudil svedomiti nakupnici. V Praze je paradoxne docela slusne, ale vsude kolem pry prsi. Ted mi psala pipina co dnes jede Huberta, ze treba na jihu prsi od rana. Zapraskany prazaci maji proste zase protekci 

No nevím, ale dneska tu celý den prší a prší, takže na Tuháni bude zítra asi mrtvo. Minimálně tam asi nepřijede nikdo se železem, myslím že většina prodejců má přes zimu lepší zábavu, než sundávat lišku z prodávaných věcí.
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
Ahojkovoel píše:Ahoj Bárte. Je teď moc prace a nestíhám nic.
Tak do Nupak, ani náhodou. Minule mi stačilo .
Zítra možná Držkov? Nevím co počasí.
Když jsem byl v létě na burze v Tuháni, tak jsem tam koupil super lžíci na boty.
Dělá to asi nějaká borec na koleně. Je to ohnutý ze silného nerezového plechu.
Cena byla podle délky 60-70Kč. Kdybys to někde viděl a byl ochoten koupit dva ks (co nejdelší)
tak bys mi udělal radost. A nebo zjistil kontakt na prodejce.
Díky
Luboš Pikulík