A protože do dílen si většinou musíme nadělovat věci sami, tak přiznávám, že jsem si nadělil licenci na Mach4 a TK nástroje z ebay za cca 5000Kč. Mám tedy co lámat

A co ostatní? Pochlubme se

Moderátor: sysel
držím palce ,pokud je udržovaná je radost na ní dělatBorin píše:Jesti všechno klapne, tak v lednu by mohla dopadnout SV18ka.
elbarto píše:... snazim se svedomite si nadelovat v prubehu celeho roku. Koncem ledna doufam prijde asi 10 kudel s platmama a Mulifix A.
Známí co prodává jetý stroje přivezl 8kusů z účňáku, kde inovujou za čínský jebky, tak snad něco vybereme...jsou to sice doutníky a úplně holý, ale nemuseli by bejt vylítaný.fmodel píše:držím palce ,pokud je udržovaná je radost na ní dělatBorin píše:Jesti všechno klapne, tak v lednu by mohla dopadnout SV18ka.
taky mám Rko jak nové ,kolega co repasuje mašiny má Rka radši líp řaděj na nortonce ,horší je že se řemen sváří na stroji.Borin píše:Známí co prodává jetý stroje přivezl 8kusů z účňáku, kde inovujou za čínský jebky, tak snad něco vybereme...jsou to sice doutníky a úplně holý, ale nemuseli by bejt vylítaný.fmodel píše:držím palce ,pokud je udržovaná je radost na ní dělatBorin píše:Jesti všechno klapne, tak v lednu by mohla dopadnout SV18ka.
Uka!AcemanLB píše:Já malej samodomo malotraktůrek s motorem z 250 panelky a převodovkou z GAZíka
Slušnej cvrkot, gratulujudarc píše:Ja som si dal prvu jazdu mojeho noveho motora..
neplanoval som to.. vyslo to na obed. 24.12.2015
https://youtu.be/iCZhX2aBU2w" onclick="window.open(this.href);return false;