vývěva

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
picom

3. 1. 2016, 10:32

starší olejová rotační vývěva
vývěna1.jpg
vývěna2.jpg
Vývěva je po celkové opravě. Vyčištění, přetěsnění, nový olej, plně funkční
cena 2200

parametry http://www.lavat.cz/dat_vyrobky/Vyvevy/ ... _1512.html" onclick="window.open(this.href);return false;
typ VR 1,5
1,5m3/hod
karelsklo

4. 1. 2016, 11:49

Já bych ji bral...SZ
QNX
Kontaktovat uživatele:

4. 1. 2016, 1:26

Jakej dosáhne podtlak?
skodamotor
Kontaktovat uživatele:

4. 1. 2016, 2:27

2.PNG
Juro

4. 1. 2016, 2:50

Tabulku som tiez videl ale neviem z nej vycitat ten podtlak. Ktory je to udaj?
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
picom

4. 1. 2016, 2:52

Prodáno
QNX
Kontaktovat uživatele:

4. 1. 2016, 5:53

Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Juro

4. 1. 2016, 6:07

Tak to aj ja mam jednu nadbytocnu a tiez chcem o tom nieco zistit. Mam aj dalsie a viem ze lamelova da tak -0,8 max a olejova -0,99 max . Aj som to meral ale zakazdym mi to ukazovalo iny udaj. Pravdepodobne to bolo sposobene atm. tlakom.

Tak ktory je to udaj?
picom

4. 1. 2016, 6:16

QNX píše:Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Ukazovala -0,94 bar na ručkovém manometru, ale nevím jak měří. Ani nová vývěva mi nikdy neukázala -1bar
Pro účely vakuového přisávání obrobku nebo odlévání pryskyřic , je to stejně jedno.
Důležité je, aby fungovalo přimazávání, ventilky a nebyly sjeté lamely nebo domeček čerpadla.
karelsklo

4. 1. 2016, 6:52

picom píše:
QNX píše:Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Ukazovala -0,94 bar na ručkovém manometru, ale nevím jak měří. Ani nová vývěva mi nikdy neukázala -1bar
Pro účely vakuového přisávání obrobku nebo odlévání pryskyřic , je to stejně jedno.
Důležité je, aby fungovalo přimazávání, ventilky a nebyly sjeté lamely nebo domeček čerpadla.
Přesně jak píše picom.V praxi vývěva udrží obrobek dejme tomu 100x100 mm vždycky pokud se točí a je v ní olej.Pokud je k.o. tak se kousne ale většinou se dá ještě opravit-obvykle je pertinaxová lamela (lamely) ojetá v tloušťce materiálu a vzpříčí se...
Taky hodně odcházejí gumičky na unašečích které tlumí rázy,ty se dají lehce udělat.I ty vymačkané gumičky někdy způsobí "kousnutí",hlavně při rozběhu.
Pokud vývěva jede tahem v mokru,chce to dobrý odkalovač a měnit olej-klidně po 10ti hodinách provozu.Pak i ta stará jede třeba půl roku tahem než se definitivně odporoučí... :)
Juro

16. 1. 2016, 11:39

Tiez mam na predaj takuto vyvevu ibaze v modrom. Plne funkcna, sem tam dzugnuta neustalym premiestnovanim.
Cena 70,/ eur.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“