Zdravím,
povedlo se mi rozjet modifikovaný firmware 7i90 na této desce:
http://www.aliexpress.com/item/Mojo-V3- ... 70372.html
Myslím si, že by nebyl problém to rozjet i na prvně zmiňované desce, ale náhodou jsem při hledání JTAG programátoru narazil na tuto desku tak sem to zkusil a kdyby to nevyšlo budu mít docela zajímavou hračku a konečně se třeba podívám na arduino.
V ISE webpack jsem modifikoval firmware 7i90 a zkompiloval binfile, který jsem přes Mojo loader nahrál a světe div se ono to běhá.
Hezké je, že se přes USB firmware nahraje do FLASH paměti, Arduino jej při bootu zavede a pak přejde do offline režimu.
Zatím jsem tedy rozběhl pouze EPP, nemám žádné zařízení co umí SPI, ale dle všeho by to neměl být problém, pouze by se opět modifikoval firmware a PINy by se přidělili pro SPI, ty mám nyní šoupnuté někam mimo.
Namapoval jsem na to SVST_4_8_72 tzn. 4x PWM a 8x STEPGEN, ale v podstatě kvůli absenci množství pinů by z posledního stepgenu šli použít pouze 2 IO.
V PNCCONF jsem použil konfiguraci pro 7i43 a HAL jsem si poté manuálně upravil.
Mám to nyní ve stavu "vrabčího hnízda", takže by to chtělo nějakou IO desku atd, také moje překližko, dřevo kousátko není úplně referenční "stroj", ale na hraní to stačí.