Ahojky sháním Vyvrtávací hlavu třeba VHU 80 a víc s MK4 nebo s ISO40 v dobrém stavu za rozumnej peníz
jedna se mi hlavne o ten samočinný posuv na otáčku
skuste prosím někdo navrhnout Děkuji Marek
Vyvrtávací hlava
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
proč v pasti?
takhle velkou 40kovou podle mě neseženeš nicméně navrhni si nějakou redukci ..
vezmi nějakej 40kovej kužel co máš stoč ho celej a nech mu jen konec válcové části s největším možným průměrem (něco kolem 45mm to bude) utoč středové osazení třeba výška 10mm průměr cca 20 a na průměru třeba 38 udělej třeba 4 M8ky závity (ty čísla si vymejšlím, navrhni to tak aby tam zůstalo nějaké maso alespoň 2 mm abys nedělal závity dokraje.. pak si vytoč druhou redukci z dírou 20mm vysokou cca 15 4 díry na průměru 38 s utopenejma hlavama pro imbus šrouby a další díry pro tu tvoji hlavu.. sešroubuj a hotovo.. levné, rychlé, funkční..
takhle velkou 40kovou podle mě neseženeš nicméně navrhni si nějakou redukci ..
vezmi nějakej 40kovej kužel co máš stoč ho celej a nech mu jen konec válcové části s největším možným průměrem (něco kolem 45mm to bude) utoč středové osazení třeba výška 10mm průměr cca 20 a na průměru třeba 38 udělej třeba 4 M8ky závity (ty čísla si vymejšlím, navrhni to tak aby tam zůstalo nějaké maso alespoň 2 mm abys nedělal závity dokraje.. pak si vytoč druhou redukci z dírou 20mm vysokou cca 15 4 díry na průměru 38 s utopenejma hlavama pro imbus šrouby a další díry pro tu tvoji hlavu.. sešroubuj a hotovo.. levné, rychlé, funkční..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ahoj, nevím proč v PASTI. Vyvozuju, že se ti nedaří sehnat originál trn na tu vyvrtávací hlavu. Co třeba sehnat trn na velkou frézovací hlavu, ten má hodně podobnou přírubu a udělat si na něj mezikus a vše to spolu sešroubovat a mělo by to fungovat, jen ztratíš trochu rozjezdu o tu mezipřírubu. Ras to podal rychleji....