PS: tamten panýlek, co tu ukazoval filla, mam taky- na mp3 z telefonu , flešky či sd dobrý, ale rádio taky naprd. Navíc bez dálkáče některý funkce nejdou ovládat.
Proboha, to se neomlouvej, koukám, jsem natvrdlej a nedošlo mi, jak to myslíš. Nemyslel jsem to ve zlém... A taky nejsem z nejmladších.bu_bu píše:Vím že jsem to blbě napsal ( jenže starej dědek, jedny vokna na hnůj a druhý do lesa, líp to holt už neumím... co po mě taky kdo může chtít, no ...) pouze jsem se snažil jemně naznačit, že psát veřejně o rádiu v dílně v téhle době a v tomhle hajzlstátě mi nepřipadá jako úplně ten nejlepší nápad, omlouvám se
Tomu se říká u blbých na dvoře. Pokud se chtějí vyhnout OSA, tak nemusí být registrovaní, ale musí hrát na "rodinných", nebo "soukromých" akcích. Tam ty inkasníky výpalného nemusí pustit. Jinak je ti mafiáni sežerou.soustružník píše:
A OSA je taky bezvadný. Známý hrál ve skupině, která občas zdarma hrála vlastní tvorbu. Náhodně se k tomu namanula paní z OSA a vysvětlovala jim, že to takhle dělat nesmí. Nejprve se musí zaregistrovat a potom si nechat vyplácet tantiemy, které zaplatí ti, kterým se rozhodli zdarma a pro radost zahrát.