Samozřejmě to budu celé studovat ale nejhorší je že mě šíleně tlačí čas a já musím co nejdříve pálit abych mohl zakázku dokončit. Původně my ty výpalky měl udělat známý ale vykašlal se na to.
Mohl by mě někdo prosím nasměrovat jaké hodnoty zadat ? motory mám nema23 57sth76-2804a ,1,8stupně. na motoru mám řemeničku 12z která jde na 36z a z té jde 24z která jde na řemen. modul M5. desku mám lpt-ib-1.
jaké steps per ?
velocity ?
acceleration ?
step pulse?
dir pulse ?
a ještě dotaz, jak nastavím ty microkroky ? ty čísla se na driveru sčítají ? Někde jsem se tu dočetl že microkrok měl nastaven "8" a ten na driveru není ?

Vím že jsou to pro zdejší odborníky primitivní otázky ale nepočítal jsem s tím že ji budu tak brzo potřebovat a v tom shonu a drtícím termínu nejsem schopen se to nějak naštudovat.
A ještě dotaz trošku bokem, má někdo zkušenosti s plasmou alfa in apc 30- 75. píší o ní že má možnost připojení k automatickému portálu-čidlo zapálení a držení řezacího proudu. to asi nebude jako thc ? A myslíte že bude na toto ta plasma vhodná ? rušení atd. výpalky plánuji hlavně z 3, 5, a někdy i 8mm.
předem děkuji za každé možné nasměrování a radu.