Proc nejsou podprene tyce ?

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
tomik.tk

9. 6. 2016, 6:14

dobry den.
vsimnul jsem si, ze se nejak nedostavaji podprene tyce. v jednom nasem beznem eshopu(bez in) maji jen voziky a v druhem nejake zbytky, jinak "0".
neni to vec posledni chvile, vsimnul jsem si toho pri brouzdani po shopech uz drive.
pritom podeprene tyce jsou podle mistnich stavitelu celkem oblibene.
jde je koupit jednodusse u nas jeste nekde jinde ?
v cem je problem, pokud tedy existuje :)
diky za info.
tomik.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2016, 6:22

v cine doslo zelezo?

musime jim tam poslat par volmanu a SV18 na pretaveni :twisted:
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
QNX
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2016, 7:32

Já jsem teď hledal komponenty na velkou 3D tiskárnu (na ebay) a furt mi tam lezla spousta podepřených tyčí. Číňan jich tedy dělá dost. Bylo jich tolik, až jsem si musel zanadávat, protže jsem hledal sady tyčí nepodepřených a těch bylo naopak nějak málo. Až jsem si říkal, jestli ty nepodepřené tyče nenahradím mnohem dostupnějšími kuličkovými šrouby :lol:
tomik.tk

9. 6. 2016, 7:48

tak asi nase mistni e-shopy nechteji nase penize, i to je vysvetleni a ani se moc nedivim :)
tak a muzeme to uzavrit .
tomik.
QNX píše:Já jsem teď hledal komponenty na velkou 3D tiskárnu (na ebay) a furt mi tam lezla spousta podepřených tyčí. Číňan jich tedy dělá dost. Bylo jich tolik, až jsem si musel zanadávat, protže jsem hledal sady tyčí nepodepřených a těch bylo naopak nějak málo. Až jsem si říkal, jestli ty nepodepřené tyče nenahradím mnohem dostupnějšími kuličkovými šrouby :lol:
lubos
Sponzor fora

9. 6. 2016, 4:05

Zkoušel jsi teatechnik?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
tomik.tk

9. 6. 2016, 4:14

tam je problem "brouzdani eshopem" :) nevim jestli poslou komplet cenik, ale na kazdou myslenku/napad posilat poptavku ?
no a podepreny tyce jsem tam nevidel.
t.
lubos píše:Zkoušel jsi teatechnik?
sco_27

9. 6. 2016, 4:30

tomik.tk píše:dobry den.
vsimnul jsem si, ze se nejak nedostavaji podprene tyce. v jednom nasem beznem eshopu(bez in) maji jen voziky a v druhem nejake zbytky, jinak "0".
neni to vec posledni chvile, vsimnul jsem si toho pri brouzdani po shopech uz drive.
pritom podeprene tyce jsou podle mistnich stavitelu celkem oblibene.
jde je koupit jednodusse u nas jeste nekde jinde ?
v cem je problem, pokud tedy existuje :)
diky za info.
tomik.
Do práce nám chodia pravidelne, no nie sú to čínske no-name, ale Hiwin. Predpokladám že o tie záujem nebude, nakoľko cena bude rozdielna. :roll:
Thomeeque

9. 6. 2016, 4:51

tomik.tk píše:tam je problem "brouzdani eshopem" :) nevim jestli poslou komplet cenik, ale na kazdou myslenku/napad posilat poptavku ?
Maj zvlášť podpěry a službu vyvrtání děr do nepodepřený tyče, esli to správně chápu. Nicméně poslat dotaz, na kolik vyjde metr podepřený tyče a vozejk v průměrech, který jsou pro tebe zajímavý, je celkem na chvilku, při nejhoršim ti neodpověděj. Za mě je to stejně blbost, buď jednoduchej stroj s masivníma nepodepřenejma tyčema a nebo pak už nějaký jetý lineáry, protože práce je s tím plus mínus stejně (minimálně ve variantě na hulváta :)) a výsledek by měl bejt lepší.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
tomik.tk

9. 6. 2016, 5:00

dotaz byl pouze na "zvlastnost", ze treba cncshop vubec podeprene tyce nevede a voziky ano, no ty "druhy" sice vedou, ale maj kulovy a neni to otazka posledniho tydne.
pritom tenhle sortiment ja zaklad skoro kazdy zacatecnicky stavby.
jsem byl jenom zvedavej, jestli se nedozvim neco zajimavyho, jako ze se potopil parnik s tycema co jel z ciny atd. :)
ale vypada to, ze prodej tohoto sortimentu neni asi dobre kseft :)
t.
Thomeeque píše:
tomik.tk píše:tam je problem "brouzdani eshopem" :) nevim jestli poslou komplet cenik, ale na kazdou myslenku/napad posilat poptavku ?
Maj zvlášť podpěry a službu vyvrtání děr do nepodepřený tyče, esli to správně chápu. Nicméně poslat dotaz, na kolik vyjde metr podepřený tyče a vozejk v průměrech, který jsou pro tebe zajímavý, je celkem na chvilku, při nejhoršim ti neodpověděj. Za mě je to stejně blbost, buď jednoduchej stroj s masivníma nepodepřenejma tyčema a nebo pak už nějaký jetý lineáry, protože práce je s tím plus mínus stejně (minimálně ve variantě na hulváta :)) a výsledek by měl bejt lepší.
Odpovědět

Zpět na „Nákup“