Frézka BF 20 Vario - prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Balloo

26. 7. 2016, 8:50

To Bu_bu přesně takhle jsem to myslel,malých strojů je v bazarové části strašně málo a velkých je plná prdel,že si nemůžeš ani vybrat.Navíc k tomu mám ještě jednu připomínku.

Chystám obchod (zatím jen s kovoobráběcími stroji) a nevím jestli tady má třeba Ras nějaké zkušenosti s obchodováním ,ale já mám a poptával jsem kde jinde než v Číně dodavatele pro zásobování a zjistil jsem že primární výrobce těchto různě lakovaných jak říká Ras strojků (největší v naší nabídce je frézka která má 6000kg,broušené kuličkové šrouby,rotační matice a servomotory na posuvech) je 11 tříd kvality,samozřejmě lišící se brutálně kvalitou,ale i cenou.Zkušebně jsem objednal ZX7045 a můžu srovnávat,protože mám celkem tři.Z jedné mám cnc ,druhou používám jako lehkou frézku a třetí co jsem objednal pro porovnání.Pánové rozdíl v kvalitě je zdrcující.

Tak jen tak na vysvětlenou.
RAIDEN

26. 7. 2016, 9:00

Jsou tady nějaká pravidla bazaru a ty jsou akorát pro smích, protože je nikdo nedodržuje.
Přitom to je naprosto jednoduché, když nemám zájem o nabízenou věc= inzerát nekomentuju.
Nebo prodám si svoje věci jinde a bez buzerace a bez keců, hotovo další problém vyřešenej :idea:
Balloo

26. 7. 2016, 9:02

To Raiden přesně.Tady je místní folklor ,,nechci slevu zadarmo"
RaS

26. 7. 2016, 9:32

bu_bu píše:
RaS píše:máš pravdu.. ať si každý koupí co chce.. mě jen trošku vadí, že tady pak lidi fňukaj když to nemůžou prodat.. a já pak klidně jízlivě řeknu, já to říkal..
první jsem byl, ale až jako reakce na Bartův příspěvek.. přišlo mi to jako vtipná reakce na tu cenu :D ... ono to možná někoho naštve, ale dost často dojde na moje slova.. ale lidi nechtěj slyšet pravdu a dlouho jim trvá, než na to příjdou..
Mě osobně ta reakce připadá silně ubohá ale to je věc názoru.
Prošel jsem teď inzerci na bazoši a velké frézky tam na prodej jsou, takovouhle malou jsem tam nenašel ani jednu jedinou - možná jsem špatně hledal, kdyžtak mě prosím oprav.
Podle toho, co píšeš, by mi tak nějak připadalo, že by jich tam měla být přesila. Nějak ti to nesedí, kde teda jsou ty malé, neprodejné, co se jich podle tebe nejde zbavit?
vždyť je to tady neustále.. hobík postaví sešroubovanej slepenec a pak to neprodá ani za cenu komponent... takový ty kompasy, čínský routříky, BFky, Siegy atd toho je všude plno.. rozumněj třeba 10 do roka.. něco rozumného v této velikosti jednou za 2-3roky a je to hned pryč.. ale samozřejmě ČR a bazoš je promile trhu.. mám zámého ten jen loni koupil na bazoši 3 křížové stoly z BFky (vyrábí z toho nějaké přípravky, a je to levnější než by koupil materiál, kde je asi zbytek těch BFek?)
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS

26. 7. 2016, 9:39

Balloo píše:To Bu_bu přesně takhle jsem to myslel,malých strojů je v bazarové části strašně málo a velkých je plná prdel,že si nemůžeš ani vybrat.Navíc k tomu mám ještě jednu připomínku.

Chystám obchod (zatím jen s kovoobráběcími stroji) a nevím jestli tady má třeba Ras nějaké zkušenosti s obchodováním ,ale já mám a poptával jsem kde jinde než v Číně dodavatele pro zásobování a zjistil jsem že primární výrobce těchto různě lakovaných jak říká Ras strojků (největší v naší nabídce je frézka která má 6000kg,broušené kuličkové šrouby,rotační matice a servomotory na posuvech) je 11 tříd kvality,samozřejmě lišící se brutálně kvalitou,ale i cenou.Zkušebně jsem objednal ZX7045 a můžu srovnávat,protože mám celkem tři.Z jedné mám cnc ,druhou používám jako lehkou frézku a třetí co jsem objednal pro porovnání.Pánové rozdíl v kvalitě je zdrcující.

Tak jen tak na vysvětlenou.
to je to co mě dneska trošku štve.. koupíš např kleštinu u prodejce.. víš, že minule byla dobrá a stála rozumné peníze (ne pár stovek sada jak někde na ebayi).. za půl roku koupíš další a je to neskutečnej šmejd.. kdyby alespoň ti prodejci byly soudní a člověk věděl, že to co je tady za 1000 je stejnej šmejd jako támhle za 300 a nebo támhle za 2500,-, a naopak to co tady stojí 1200 je stejná kvalita jako bere nějakej značkovej prodejce a prodává je pod svou značkou za 4000,-
a ve finále ti prodejce řekne, že bere pořád to samé.. a teď kdo kecá? číňan co mu dává potom šmejd a nebo prodejce, kterej začal kupovat levnější a prodává je pořád za stejno?
a pak má člověk jít a koupit si stroj za párset tisíc a dostat tohle..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
elbarto

26. 7. 2016, 9:58

Prijde mi to nekdy trosku jako ve skole. Uslapnuti sprti v prvnich lavicich vzdy radi zalovali. Jsou zde clenove co nepinou cely rok, jakmile se najde tema kdy "napalit" Rase ci Elbarta okamzite vystartuji s nejakym naprosto moralnim komentarem. Nasledne si zase zalezou do svych ulit. Chlapi nesilte proboha. Je to vec normalnich diskusi, dejte si panacka, klidek pohoda. Vyhruzky typu " s tebou si to vyridim osobne" uz jsou uz uplne zbytecny. Ostatne na to jsou preci srazy hi,hi,hi :-)
Balloo

26. 7. 2016, 10:23

To Ras Já to mám s tím obchodem vymyšlený jinak,žádný e-shop ,ale seriozní obchod,kde budeš vědet co kupuješ,stroj si múžeš prohlédnout a ozkoušet v akci.Veškerý sortiment zkontrolovaný vybalený to co by bylo případně zkurvený tak opravený nebo vrácený výrobci samozřejmě jsem si i vykřičel náhradní díly.(centrální sklad je v Evropě ne v Číně jak se všichni vymlouvají,že to jde lodí a dlouho a bla bla bla.....) .Žádný šit se ode mě nedostane na trh,ale něco to bude stát.

To elbarto nikdo nikoho nechce nachytávat,ale v pravidlech máš jasně napsaný,že zesměšňovat prodejní cenu nebo prodejce je zakázáno.Kdyby se všichni drželi pravidel tak by jsme se neřítili do takových sraček,který nás všechny bez pochyby čekají.A kdo to neumí nebo nechce umět,tak k tomu musí být naučen.Podívej se do historie s člověkem to nikdy nešlo po dobrým.
pavlaxy

26. 7. 2016, 10:27

2Bart :
... na příští sraz si beru přilbu jako Fantozi na domovní schůzi ... :lol:
/ =bazar= jsem totiž již měla a raději jej zrušila :lol: /
chtěla jsem jen zprostředkovat jiný pohled na problematiku
:D :P
Juro

27. 7. 2016, 6:59

Ja som z tohto vlakna jelen. Ved Bart tu nema prispevok, tak preco ho spominate? Ze by ine vlakno?
Uz som sa tu stratil. :?:
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Provazek

27. 7. 2016, 7:57

Potřebuju frézovat drážky do nerez trubek. Síla stěny 1,5 mm. A občas zafrézovat konce těch trubek, nevim jestli má vůbec cenu se ptát, jestli to tenhle prďola zmákne. :-)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 7. 2016, 8:09

zvladne
delal jsem to na ni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Provazek

30. 7. 2016, 9:45

super, díky
Odpovědět

Zpět na „Prodej“