To Thomeeque: kamos starsi provedeni ma a moc s tim nedela. Pokud budes mit zajem, muzu se ho zeptat zda ho nepusti ? Jedina zavada je ohnuty plechovy ruzek od Ceske Posty.
Jo jo, tenhle střídavej diametral mám už asi dvanáct let a je to skvělej pomocník. Ještě jsem si k tomu zbastlil usměrňovač s LC filtrem takže ho můžu použít i jako ss zdroj 0~350V/1Aelbarto píše:Stejnosmerny dostal kamarada. Pan ho rok nemohl prodat, tak jsem ho muselzachranit a SS k diametralu poridit ST kamarada
Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
Autotrafo je motoricky ovládané + oddělovací trafo. Měřící modul měří V, A, W, a spočítá odběr z autotrafa za časový úsek co se z trafa odebíral proud.
Další zdroj co jsem si udělal je st. 0 - 30V / 0 - 5A.
Dá se to koupit i někde tady?packa píše:Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
Autotrafo je motoricky ovládané + oddělovací trafo. Měřící modul měří V, A, W, a spočítá odběr z autotrafa za časový úsek co se z trafa odebíral proud.
já už o něm delší dobu přemýšlím
otom pochybuju , na aliku to teď mají za 22 dolarůlubos píše:Dá se to koupit i někde tady?packa píše:Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
já už o něm delší dobu přemýšlím
Je tam tavná pojistka. Takže když se něco nepovedeelbarto píše:To K_73: bezne SS zdroje jsou naprosto zkratuvzdorne. Jak je osetreny ten stridavy Diametral na vystupu ? Mam se toho bat nebo se s tim pocita ??