Cnc řídící jednotka stavěná na míru odzkoušená
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Pepa z depa
Sory za koment, když nemám zájem, ale bez detailních parametrů elektroniky to neprodáš!
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Dobrej přeji.
V jednotce je nejnovějši typ řídící desky pro 4 osy TB6560 typ H,zdroj,jistič 10 A,výkonný ventilátor 100mm/24V.
Jednotka běhá na inzerované mašince s posuvným stolem na ALU komponenty.
Stačí připojit k jiné mašince a můžete pracovat.
Marcar
V jednotce je nejnovějši typ řídící desky pro 4 osy TB6560 typ H,zdroj,jistič 10 A,výkonný ventilátor 100mm/24V.
Jednotka běhá na inzerované mašince s posuvným stolem na ALU komponenty.
Stačí připojit k jiné mašince a můžete pracovat.
Marcar
Teď jsem se zakuckal až jsem se málem udusil... to fakt myslíte vážně? TB6560 deska a napíšete "jednotka stavěná na míru" a 8500Kč... no s prominutím ale to už je moc.
Lidi desky TB6560 neberte na provoz CNC! tenhle čip je stařičký počin od Toshiby za 85 Kč kus a spatlaná deska od číňanů která si dělá co chce a hlavně chytá hodně rušení.
Nebrat! Varuji!
TB6560 je čip vhodný na jiné aplikace, ale ne na CNC řízení.
Za 8500 Kč už seženete sadu sinusových driverů s pořádným zdrojem na 70V.
Lidi desky TB6560 neberte na provoz CNC! tenhle čip je stařičký počin od Toshiby za 85 Kč kus a spatlaná deska od číňanů která si dělá co chce a hlavně chytá hodně rušení.
Nebrat! Varuji!
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
martasg1 píše:Teď jsem se zakuckal až jsem se málem udusil... to fakt myslíte vážně? TB6560 deska a napíšete "jednotka stavěná na míru" a 8500Kč... no s prominutím ale to už je moc.
Nebrat! Varuji!
Co se vůbec vzrušuješ , tenhle člověk si tady dělá srandu ze všech a to ve všech jeho vláknech .
Nevím co stále vymýšlíte.
Také je v tom cena elektroboxu,jištění,frézování prostupů,chlazení,nastavený PC a hlavně montáž celé jednotky.
Když si někdo koupí na ebay kit cnc za 20 tisíc na gravírování nebo frézování,třeba jen na modely,tak připojí mou jednotku a pracuje.
A hlavně se vejde do 30000 korun se vším všudy.
A jeeště ho naučím základy používání Machu 3 a tvořícího programu Vectric aspire 4.
Už jsem to dodal 8 lidem a jsou spokojený.
Každej nemá 100000 korun a více na začínaní s cnc obrábění.
Nechápu váš výsměch,když nevíte,jak lidem pomáhat,aby dokázali něco nového.
V tom případě jsem si spletl vaše cnc forum,kde si lidé pomáhají,a už vás nebudu ničím obtěžovat.
Mějte se hezky a nezapomente,že na světě nejsou jenom profíci.
Zklamali jste mě a mrzí mě stráta času na tomto foru.
Je tu pár jedinců,kteří to myslí dobře a nepovyšují se.
Těm držím palce.
Ty ostatní mohu pouze litovat.
S pozdravem Marcar
Také je v tom cena elektroboxu,jištění,frézování prostupů,chlazení,nastavený PC a hlavně montáž celé jednotky.
Když si někdo koupí na ebay kit cnc za 20 tisíc na gravírování nebo frézování,třeba jen na modely,tak připojí mou jednotku a pracuje.
A hlavně se vejde do 30000 korun se vším všudy.
A jeeště ho naučím základy používání Machu 3 a tvořícího programu Vectric aspire 4.
Už jsem to dodal 8 lidem a jsou spokojený.
Každej nemá 100000 korun a více na začínaní s cnc obrábění.
Nechápu váš výsměch,když nevíte,jak lidem pomáhat,aby dokázali něco nového.
V tom případě jsem si spletl vaše cnc forum,kde si lidé pomáhají,a už vás nebudu ničím obtěžovat.
Mějte se hezky a nezapomente,že na světě nejsou jenom profíci.
Zklamali jste mě a mrzí mě stráta času na tomto foru.
Je tu pár jedinců,kteří to myslí dobře a nepovyšují se.
Těm držím palce.
Ty ostatní mohu pouze litovat.
S pozdravem Marcar
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja ti teda nevim
dat vcelku dost mizernou a nekvalitni desku za 1000,- Kc do krabicky se zdrojem a ventilatorem
a chtit za to 8500,-
tvarit se jak je to profi i kdyz je to na prvni pohled usmudlane (buhvi jestli nehrozi uraz el. proudem)
nebo tvarit se jak se snazis pomoct lidem s cnc...
zkus se zamyslet
dat vcelku dost mizernou a nekvalitni desku za 1000,- Kc do krabicky se zdrojem a ventilatorem
a chtit za to 8500,-
tvarit se jak je to profi i kdyz je to na prvni pohled usmudlane (buhvi jestli nehrozi uraz el. proudem)
nebo tvarit se jak se snazis pomoct lidem s cnc...
zkus se zamyslet
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Marcare, v té ceně je kromě vlastní destičky plus bižuterie pro motory i dodávka nastaveného PC, chápu to správně? A jestli ano, ten Mach3 a Vectric jsou licencované, nebo demo verze?
Ne že bych o to měl zájem, používám Gravos a jsem nad míru spokojen, ale možná je to jenom nedorozumění o kompletní skladbě tvé nabídky.
V tom tvém prvním příspěvku totiž nedává ta věta smysl "Jednotka je i z PC nastaveným k práci."
Nemá tam být "Jednotka je i s PC nastaveným k práci."?
Protože v druhém příspěvku píšeš:
Možná by jsi to mohl napsat ještě jednou, česky
a srozumitelně.
Ne že bych o to měl zájem, používám Gravos a jsem nad míru spokojen, ale možná je to jenom nedorozumění o kompletní skladbě tvé nabídky.
V tom tvém prvním příspěvku totiž nedává ta věta smysl "Jednotka je i z PC nastaveným k práci."
Nemá tam být "Jednotka je i s PC nastaveným k práci."?
Protože v druhém příspěvku píšeš:
Možná by jsi to mohl napsat ještě jednou, česky

já to tedy pochopil taky tak, že za těch 8500,- je v ceně to co je na fotce tzn i s tím PCčkem , ne jen ta plastová škatule..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
nemá smysl o tom diskutovat, třeba v tom může být licence Machu, třeba to má i7ku intela a co já vím co ještě.. a nebo třeba je to jen levnej předraženej šrot .. a nebo je to uplně jinak
ono kdyby to uvedl na prodávající na pravou míru, tak by to třeba i prodal a nebyl terčem posměchu a nebo byl oprávněně

ono kdyby to uvedl na prodávající na pravou míru, tak by to třeba i prodal a nebyl terčem posměchu a nebo byl oprávněně

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu