Regulátory tlaku s filtrem a manometrem - prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
BlackArt

13. 9. 2016, 1:19

Thomeeque píše:Potřebuju filtrovat vzduch na výstupu ledničkového kompresoru (olej, vlhkost), tlak omezovat nepotřebuju, užil bych to na to? Pokud ano (a je stále k mání), předběžně si ho zamlouvám.
Regulátor tlaku je osazen filtrem, který čistí vzduch od kondenzátu z kompresoru (voda,olej, drobné částečky z tlakové nádoby) a jeho schopnost by měla být filtrovat částečky o velikosti větší než 25um. Jaký tlak dá kompresor z ledničky netuším (regulátor zvládne 16barů), ale domnívám se (vyzkoušeno to nemám), že by to použít šlo...
Otázka je, zda by nešel sehnat samotný filtr levněji. Levné plastové filtry filtrují částečky větší než 50-60um a dají se sehnat za stovku, profi filtry zvládají částečky o 1um a stojí 10-20x tolik.
Thomeeque

13. 9. 2016, 1:46

Aha, díky za vysvětlení, v tom případě to pouštím a budu shánět samotný filtr (ten obyč by možná mohl stačit, ale ještě to trochu nastuduju).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Mex

13. 9. 2016, 1:52

Thomeeque píše:budu shánět samotný filtr
V tomto vlákně je to OT, ale Tobě by určitě stačila malá PETka nebo jiná vhodná nádoba, do ni nacpat papírové utěrky, vstupní trubička dole a výstupní nahoře, na výstupní trubičku molitanovou kuličku nebo látkový "prezervativ" (aby to chytalo případná vlákna z toho papíru).
Thomeeque

13. 9. 2016, 1:56

Mex píše:V tomto vlákně je to OT..
Pokračování => http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=7&t ... 98#p221998" onclick="window.open(this.href);return false;
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

13. 9. 2016, 2:05

Thomeeque píše:Aha, díky za vysvětlení, v tom případě to pouštím a budu shánět samotný filtr (ten obyč by možná mohl stačit, ale ještě to trochu nastuduju).
A nestačil by tento http://barvy-laky-melnik.cz/vmchk/strik ... stoli.html" onclick="window.open(this.href);return false; ja ho používám už léta na stříkání a zatím se nestalo aby propustil olej.
Veny2012

13. 9. 2016, 9:08

Ahoj BlackArt jestli je ještě jeden volný regulátor tlaku s filtrem tak bych ho vzal. Pošlu SZ. Dík Vašek
Mex

16. 9. 2016, 3:12

Regulátory dorazily a vypadají výborně. :-)
Navíc mi to přišlo zásilkovnou, což bylo jednak levnější, ale hlavně mi to tam vydávala velmi-velmi příjemná slečna, takže samá pozitiva.
Díky za obchod.
BlackArt

16. 9. 2016, 6:08

Mex píše:Regulátory dorazily a vypadají výborně. :-)
Navíc mi to přišlo zásilkovnou, což bylo jednak levnější, ale hlavně mi to tam vydávala velmi-velmi příjemná slečna, takže samá pozitiva.
Díky za obchod.
Jak to ta zásilkovna dělá: Já jsem balíček předával "starý babě" a tobě ho vydá příjemná předpokládám mladá slečna. Že by cesta časem ? :-)
Mex

16. 9. 2016, 7:22

BlackArt píše:Jak to ta zásilkovna dělá: Já jsem balíček předával "starý babě" a tobě ho vydá příjemná předpokládám mladá slečna. Že by cesta časem ? :-)
Jo kamaráde, jsou dovednosti, které získáš až dlouhodobým tréningem s velkým nasazením.
Ale výsledek pak stojí za to. Mně přidělí sympatické koťátko, Tobě jeho babičku.
;-)
Jiří Pavlík

17. 9. 2016, 6:21

Taky díky, vše přišlo v pořádku a co se týče výdeje, tak taky mladá kočka.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“