Neměl by někdo na zápůjčku tušírovací pravítko 55° ? Délka alespoň 400mm, strany alespoň 15mm a 30mm. Na oplátku můžu půjčit třeba kalibr morse (vnitřní+vnější, velikosti mám 1až 4), nebo granit úhelník 250x400 nebo granit pravítko 500x50.
Případně bych odkoupil za rozumnou cenu. I polotovar, to už bych si doškrábnul.
Nabídky prosím do SZ.
Děkuju.
pravítko 55°
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Jako oni jsou... já ho třeba mám a i bych ti ho připravil a prodal, ale:
- půjčit je nesmysl protože poškození nebo opotřebování je ztráta poměrně velké hodnoty
- prodat - to zase asi nebudeš chtít zaplatit tolik
Také je možné ti ho vyrobit a zaškrabat, ale cena je také poměrně vysoko.
Schválně napiš svou představu o ceně...
PS: možná když budeš sledovat inzerci sbazar a bazos tak se někde nějaké za 1500 - 2500 Kč objeví
- půjčit je nesmysl protože poškození nebo opotřebování je ztráta poměrně velké hodnoty
PS: možná když budeš sledovat inzerci sbazar a bazos tak se někde nějaké za 1500 - 2500 Kč objeví
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Já to beru, hodnotu to má, proto jsem rovnou nabídnul něco na oplátku v snad odpovídající hodnotě. Kupovat se mi to zatim moc nechce, je ho potřeba jen na dvě vedení (příč.+podél. suport), pak bych ho zas musel poslat do světa, nebo by leželo pár let ve skříni než by bylo potřeba na něco dalšího.
Jakou bys měl cenovou představu o pravítku, jak shání dotyčný? Určitě by se mi také něco šiklo do mé mini výbavy...martasg1 píše:Jako oni jsou... já ho třeba mám a i bych ti ho připravil a prodal, ale:
Řešili jsme spolu desku, ale nějak nedořešili...pamatuješ?

Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...