Měřidla atd.

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
t256

7. 10. 2016, 7:57

Mel bych zajem o mikrometr a nozove pravitko.
Pepant

7. 10. 2016, 8:27

Na výběr bylo zatím jen těch pár věcí na fotce, zbytek mi v tom trochu hokej dělá. Proto Vás všechny prosím,utneme to a v pondělí nafotím krásnej katalog, obyč věci kterých mám víc prodám dle pořadí a větší věci (příměrný válec, sinus pravítko atd..) bych dal formou aukce, bylo mi to zde doporučeno tak pokud to není proti pravidlům asi by to bylo nejspravedlnější, vše bych oznámil dopředu i s fotkama. Shrnutí: Věci jako jsou úhelníky, posůvky, budíky, stojánky, bych bral podle pořadí, zmíněný sinus pravítko, sadu odpichů formou aukce - důkladně nafocený i s cenou za kterou bych si to představoval. Doufám že to nikdo nebere jako křivdu, snažím se dát dobrý ceny. :idea:

Mám zapsaný co kdo chtěl - popořadě tak na nikoho nezapomenu
Mad_BOXs

7. 10. 2016, 8:29

Tak to je celkem rozumný, Ještě, že jsem torchu vepředu.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
martasg1
Sponzor fora

8. 10. 2016, 3:33

No jsem také ve předu, měl bych zájem hlavně o měřidla děr tzn. mirkometry do díry a odpichy. No a pak jsem psal ty větší mikrometry 50+ že by mě zajímaly.
Jinak je tu fakt docela hodně zájemců a pokud tedy nechceš dodržovat pořadí u nějakýc hvěcí tak doporučuju s tím jít na aukro a sem hodit odkazy.
Protože úplně si nejsem jist že tady bude aukce možná, navíc někteří tu nemusí být - já například nebudu pondělí a úterý vůbec u PC.
Jak potom přihodím? Na aukru bych si hodil automatický přihazování a je to.
Vymýšlíme tady vymyšlené...
Hoď to vše na Aukro sem odkazy a je to...
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Pepant

8. 10. 2016, 3:52

Ty aukce je jen myšlenka, samotnýho mě zájem překvapil, měřidel do děr mám (na mě) hromadu (odpichů taky), nejdřív jsem to chtěl nabídnout zdejší komunitě než aukru. Z tohoto fóra čerpám informace, jsem rád že existuje , chtěl jsem i nějak přispět :? . Zkrátká v pondělí bude katalog - fotky a ceny věcí kde dám pevnou cenu, přednost budou mít Ti kteří mi dali směr o co by byl zájem. Složitější věci nechám na později.. NEBOJTE Pořadí jsem si zaznamenal a udělal si poznámky co kdo chtěl první, v pondělí po práci se na to všechno vrhnu.

Edit: Martasg1 konkrétně Ty jsi 2. a mám :Otvorové mikrometry , mikrometry 50+, odpichy, profilprojektor, měrky ůhlové :)
RaS

8. 10. 2016, 4:09

být tebou dám to na aukro a na nějakou zdejší komunitu se vykašli.. protože závist je strašná a pak tady budeš řešit hromadu keců, že někdo by dal o X korun víc, že byl dřív, že ti psal SZ a podobné kecy a vše se otočí proti Tobě.. když tady nabídneš třeba vnitřní dutinoměry za pár korun tak zájemců bude spousta a co je na tom spravedlivého že pepík napsal o hodinu dřív než frantík že by je chtěl... spousta lidí třeba čekali na fotky a přesnou specifikaci .. ty už mají jako teď smůlu? v tomhle je prostě dražba nejspravedlivější a získáš z toho víc i ty.. jsou tady lidi, že když jim dáš něco za 50korun budou tě chválit do nebes.. když se to vyšplhá na 150 budou tě ti samí pomlouvat, že jsi zkurvenej předraženej překupník... :D .. všem jde v první řadě jen o sebe ... a ceny nech vytvořit trhem..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
martasg1
Sponzor fora

8. 10. 2016, 4:27

Pepant píše:Zkrátká v pondělí bude katalog - fotky a ceny věcí kde dám pevnou cenu, přednost budou mít Ti kteří mi dali směr o co by byl zájem.
Já ale psal, že pondělí a úterý nebudu u PC až ve středu. To mám blbý co?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
ovi-ivo

8. 10. 2016, 4:46

RaS píše:......jsou tady lidi, že když jim dáš něco za 50korun budou tě chválit do nebes.. když se to vyšplhá na 150 budou tě ti samí pomlouvat, že jsi zkurvenej předraženej překupník... :D .. všem jde v první řadě jen o sebe ... a ceny nech vytvořit trhem..

jo jo to je velká pravda
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

8. 10. 2016, 5:04

presne tak

btw ja jsem taky jeden z tech co bez fotky odmita kupovat
a cekam az uvidim co to je a jak je to zachovale
potrebuju neco do der
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pepant

8. 10. 2016, 5:13

Ti co psali že se člověk nezavděčí měli pravdu :? Místo aukra - překupníků atd, jsem chtěl podpořit tento server - lidem kteří se o "poznání" podělí, vše bylo/je v plánu za mnohem nižší ceny než jsme našel na internetu...
martasg1: Blbý to nemáš :roll: například k profilprojektoru jsi 1. a ani jsi se nevyjádřil - ano je to hrozná fotka ale typ věřím poznáš a pokud to je špatným směrem mohl jsi napsat ano/ne.. jelikož jsi sponzor serveru, napsal jsi jako 2. napiš mi jaký měřidla jsi myslel přesněji svoji rezervací, nechci Ti křivdit... ale zamluvit ti všechny mikrometry od 50+ , odpichy, do díry - (asi 30 měřidel ) už je za pomyslnou hranici - prodat vše jednomu, nezapomínám na Tebe ale taky věřím že se na Tebe dostane, nekaž si víkend - ani prodlouženej, nějak to dopadne.
Admin - robokop: Rád bych se domluvil pokud můžu, posílám SZ
pavlaxy

8. 10. 2016, 5:38

No pokud jde o dražbu , aukro atd. tak budu mít smůlu ...
Ale věřím že se na mne štěstí usměje ...
:D :P
Pepant

8. 10. 2016, 6:04

Pro všechny, ty položky cojsem nabízel - mikrometr 0-25 , nož. pravítko, radiusový měrky .. jsem nabízel vážně, žádný "dohadování kdo je první → třetí"mikrometrů bych měl mít kolem 20 0-25, radiusových měrek 30 pravítek snad přes deset, mám poznačený v krásně udělaná tabulce kdo chtěl něco z tohoto. Omlouvám se za zmatky - pokud působím. Zkráceně dostupný jsou dál mikrometry 0-25 mm, radiusový měrky a závitový měrky. Ale i to prozatím uzavřeme, v pondělí vám to hodím sem i s počty a fotkama a bude klid... Těm kdo mi projevily zájem ze začátku se nechci otočit zády, u takových položek dám zamluveno pro ně a bude...
elbarto

8. 10. 2016, 6:37

Ceska povaha je neskutecna. Ten clovek sem prisel a nabidnul veci za sakra rozumne ceny. Abychom se nepoprali nabizi ferove aukci. Misto toho dostane vynadano, ze nekdo nemohl nakoupit lacine, aby mohl prodavat dal nebo narky typu: "aukce je spatna, v utery tady nejsem". Za ty normalni pisu DIKY Pepino.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

8. 10. 2016, 6:44

jedname o tom ze by se tu udelala teda nejaka aukce
resime technicke provedeni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Marcel Racek

8. 10. 2016, 8:20

pokud by se našla nějaká dlouhá šuplera (měl jsem metrovou, ale přišel jsem o ni) tak by mne to zahřálo u srdce

dík předem
Odpovědět

Zpět na „Prodej“