Měřidla atd.
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj,
kdyby ještě bylo nožové pravítečko, vodováha, (nožový) úhelník, měrky...
Mikroskop už někdo poptával, kdyby byl ještě jeden...
Těším se na katalog.
Díky za snahu a nenech se otrávit, oni to většinou myslí dobře. A znáš to o té cestě do pekla a dobrých úmyslech, žejo
Hezký zbytek víkendu,
H.
kdyby ještě bylo nožové pravítečko, vodováha, (nožový) úhelník, měrky...
Mikroskop už někdo poptával, kdyby byl ještě jeden...
Těším se na katalog.
Díky za snahu a nenech se otrávit, oni to většinou myslí dobře. A znáš to o té cestě do pekla a dobrých úmyslech, žejo

Hezký zbytek víkendu,
H.
Ahoj, bude se něco dít teda? Nakonec tu budu pondělí i úterý tak no problem.
Jak už jsem psal já bych hlavně rád nějaké slušné:
- měřidla otvorů
- mikrometry 50+
- odpichy
Tím bych začal, nastřelit cenu za mikroskop a projektor můžeš, ale nejprve mě zajímají ty měřidla.
Jak už jsem psal já bych hlavně rád nějaké slušné:
- měřidla otvorů
- mikrometry 50+
- odpichy
Tím bych začal, nastřelit cenu za mikroskop a projektor můžeš, ale nejprve mě zajímají ty měřidla.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Posílám slíbený katalog , kdo co chete tak mi TEĎ napište dolů pod vlákno ,podle pořadí v vláku budu řešit objednávky, není v mé moci řídit se rezervací kterou jste posílali před fotografiemi měřidel.Napište tedy každý jaké číslo a položku chcete, název je vždy pod fotografii.Byl bych rád pokud by to vše neskoupil jeden člověk a dostalo se na co nejvíce lidí.Osobní předání možno v Brně , popřídaně českou poštou dle tarifu.Na další věci budu dělat aukce např sada johansonek ,válce kolmosti, optický uhloměr,sada odpichů, somkátory.A ještě jsou v přípravě kusové johansonky á30kč kus dle stavu .
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Pepant dne 11. 10. 2016, 6:52, celkem upraveno 1 x.
Beru
posuvku 0-250
stojánek na úchylkoměr
nožové pravítko 200 mm
Edit: Ty radiusové a spárové měrky, jak jak jsi nabízel předtím tedy jsou ještě k dispozici a nebo už ne?
posuvku 0-250
stojánek na úchylkoměr
nožové pravítko 200 mm
Edit: Ty radiusové a spárové měrky, jak jak jsi nabízel předtím tedy jsou ještě k dispozici a nebo už ne?
Naposledy upravil(a) Jimmy dne 11. 10. 2016, 6:28, celkem upraveno 2 x.
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Mám zájem o nožové pravítko 200mm
talířový mikrometr 0-25 č.1
mikrometr číslo 100-125- č.1
mikrometr číslo 125-150-č.2
Doplněno: Mikrometry v rozsahu 50- 100 by nebyly?
Mám zájem o nožové pravítko 200mm
talířový mikrometr 0-25 č.1
mikrometr číslo 100-125- č.1
mikrometr číslo 125-150-č.2
Doplněno: Mikrometry v rozsahu 50- 100 by nebyly?
Naposledy upravil(a) jova dne 11. 10. 2016, 6:30, celkem upraveno 2 x.
Tak teď jsem z toho nějaký volaaký zmetěný.
Takže předchozí rezervace od str.č.1. už neplatí? Měl jsem tam požadavek na dutinové mikrometry a velký úhelník s příložkou.
Bude to tu? Nebo už nejsou.
Takže předchozí rezervace od str.č.1. už neplatí? Měl jsem tam požadavek na dutinové mikrometry a velký úhelník s příložkou.
Bude to tu? Nebo už nejsou.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
sada johansonek ,
válce kolmosti
pravítko nožové 200mm a 90mm
mikrometr 25-50mm a 50-100mm /stejné
úhelníky s příložkou velký a malý
stojánek na mikrometr
měrky od každého druhu kus
válce kolmosti
pravítko nožové 200mm a 90mm
mikrometr 25-50mm a 50-100mm /stejné

úhelníky s příložkou velký a malý
stojánek na mikrometr
měrky od každého druhu kus

Naposledy upravil(a) pavlaxy dne 11. 10. 2016, 6:51, celkem upraveno 3 x.
Mad_BOXs: To jsem nevěděl ještě co mám vše za měřidla, je to co je výše, dutinové mikrometry ani uhelník jsem nenašel.
Jimmy : Spároměrky, tam nakonec byly jen jedny - moje chyba dám Ti ale ty svoje co byly na fotce pokud může být. Rádiusové v katalogu ... nejsou jakkoukám objevila se chybka, můžeš si editovat do Tvé původní zprávy které chceš? - Omlouvám se a děkuji za poznatek!
jova: Mikrometr v tomto rozsahu ne.
Jimmy : Spároměrky, tam nakonec byly jen jedny - moje chyba dám Ti ale ty svoje co byly na fotce pokud může být. Rádiusové v katalogu ... nejsou jakkoukám objevila se chybka, můžeš si editovat do Tvé původní zprávy které chceš? - Omlouvám se a děkuji za poznatek!
jova: Mikrometr v tomto rozsahu ne.