Stahováky přírub brusných kotoučů

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
aleshonsa

10. 1. 2017, 3:37

Co se týče velikosti, tak to dělám největší, jak jen to jde. Dělám to v klubové autodílně, která má 4 opravárenské boxy a já zabírám 2, zbylé dva zůstanou pro klubovou činnost. Rozdělení realizuju sádrokartonovou příčkou a na jejím vedení není v podstatě už nic k vymýšlení. Zateplení obnáší jen obložit strop a stěny minerální vatou a přes to sádrokarton. Jediné, co bude k vymýšlení, je jak zadělat 2 vrata do boxů co tam jsou. Jedny se budou zadělávat nerozebíratelně (nicméně dle dohody to musí být snadno odstranitelné zadělání - tj. jen nějakou konstrukcí suché výstavby, nemůžu to zazdít tvárnicemi). Druhé se budou zadělávat tak, aby se zazdívka dala rozebrat, protože to jsou jediná vrata, kudy se dá dovnitř nebo ven dostat velký a těžký stroj. Tj. po většinu doby budou vrata kvůli teplené izolaci zadělána a čas od času se izolace odstraní, aby šla vrata použít. Na to chci udělat vlákno v diskuzi na TZB info.

Finální rozvržení strojů zatím udělané nemam. Zatím jsem jen zkoušel, jestli se principielně stroje vejdou, ale nikdy jsem nedospěl k nějaké finální variantě, pořád zkouším, jestli by to nešlo nějak lépe. To bych pak když tak udělal jiné vlákno.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
kenybz

11. 1. 2017, 9:18

tak dávám slíbené foto
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Odpovědět

Zpět na „Nákup“