zdroj mini cnc frezky
Zdravím jsem zde nový a tohle fórum mám celkem přečtene a nikde jsem zde nenašel - jak nebo čím napajíte své mini cnc frezky ???? Chci si koupit el.vřeteno Teknomotor 1.2kw a myslím že zdroj 850W je málo a nikde nemůžu sehnat silnější zdroj který by vyhovoval. Tímto vás chci požádat o rady tipy triky jak to máte vyřešené. Děkuju.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ano menic ma ridici vstupy
nastavis ho tak aby na ne reagoval namisto na ovladaci panel
tyto vstupy propojis s patricnymi vystupy ridiciho systemu
takze kdyz si bude system prat roztocit vreteno posle mu signal a menic to roztoci
stejnetak s otackami
konkretnich realizaci teto funkce muze byt vic a zalezi to na vyberu fr. menice a systemu
tezko predjimat
nastavis ho tak aby na ne reagoval namisto na ovladaci panel
tyto vstupy propojis s patricnymi vystupy ridiciho systemu
takze kdyz si bude system prat roztocit vreteno posle mu signal a menic to roztoci
stejnetak s otackami
konkretnich realizaci teto funkce muze byt vic a zalezi to na vyberu fr. menice a systemu
tezko predjimat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
a proč bys frekvenčním měničem napájel zbytek elektroniky? připoj FM do sítě tím napájej vřeteno a pořiď si zdroj(trafo) pro napájení driverů pro KM.. ale jak tak čtu tak si radši pořiď elektrikáře 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU