Poptávám výrobu dílů z javoru
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Balení kartonová krabice. Pro nabídku bude stačit, za jak dlouho od objednání zvládnete vyrobit.reta píše:Pokud to vydělím palcema tak je to už asi OK.
10 000 i 15 000 kusů umím.
Omlouvám se ale na cenovou nabídku je to málo informací.
Bylo by nutné specifikovat například balení, časy jak bude zakázka odebrána, co je to vada atd atd.
Vada: bez suků, barevnostních záběhů, vyštípané, chlupaté atd. Mrkněte na přiloženou fotku někde v komentářích.
O zakázku bych zájem mněl.
Ale nějak nemohu pobrat:
"...pro ty, kteří nevyčetli rozměry z přiloženého souboru je to takto:
39.48mm X 127.888mm X 28mm
V příloze ještě přikládám jaká výsledná kvalita by měla být..."
Etalon kvality je dobrý nápad. Vidím-li dobře hrany mohou mít otřepy. To vše má vliv na cenu.
Vyrábět můžu do řádově dnů. Ovšem záleží na tom jak by se podařilo sehnat materiál.
Edit: Mám CNC, vakuové stoly, hovořím o tom proto, že udělat se dá cokoliv ale cena. Je rozdíl bude-li stačit objet jen obvod nebo bude potřeba jet vícekrát a začistit hrany.
Ale nějak nemohu pobrat:
"...pro ty, kteří nevyčetli rozměry z přiloženého souboru je to takto:
39.48mm X 127.888mm X 28mm
V příloze ještě přikládám jaká výsledná kvalita by měla být..."
Etalon kvality je dobrý nápad. Vidím-li dobře hrany mohou mít otřepy. To vše má vliv na cenu.
Vyrábět můžu do řádově dnů. Ovšem záleží na tom jak by se podařilo sehnat materiál.
Edit: Mám CNC, vakuové stoly, hovořím o tom proto, že udělat se dá cokoliv ale cena. Je rozdíl bude-li stačit objet jen obvod nebo bude potřeba jet vícekrát a začistit hrany.
Naposledy upravil(a) reta dne 6. 2. 2017, 12:57, celkem upraveno 1 x.
Bližší informace:
hrany není potřeba obrousit a nebo nějak srazit. Hrany se budou ještě obrušovat, ale to si zákazník udělá sám.
Velké suky být nesmějí, jsou povolené malé suky, které mohou být pouze na místech, vyobrazené v obrázku viz. příloha
hrany není potřeba obrousit a nebo nějak srazit. Hrany se budou ještě obrušovat, ale to si zákazník udělá sám.
Velké suky být nesmějí, jsou povolené malé suky, které mohou být pouze na místech, vyobrazené v obrázku viz. příloha
Takhle se mi ten lev i líbí. Zatím vidím jako největší problém materiál. Kvalita A (je vyžadována), ta je o 100% dražší jak B (kterou tady někdo zmínil) a co navíc není v neomezeném množství. Hodně by tady záleželo na frekvenci odběru. Jinými slovy nejsem přesvědčen, že na mne někde čeká 15 kubíku javoru v A kvalitě. Jen pro zajímavost, třeba smrkové palubky v kvalitě A se v ČR téměř nevyskytují.
Tak jsme to hodili do PC (Lva v dxf ) a nastal problém s načítáním do CAM. Lev je tvořen malými úsečkami, úsečkami o délce např. 0,2 mm i 0,1 mm (sofistikovanější je použít na vytvoření oblouku v CADu příkaz oblouk) a proto, že je jich mnoho kráčí to pomalu. No možná to tak má být, že lev bude ze samých úseček nevím.
Tak jsme to hodili do PC (Lva v dxf ) a nastal problém s načítáním do CAM. Lev je tvořen malými úsečkami, úsečkami o délce např. 0,2 mm i 0,1 mm (sofistikovanější je použít na vytvoření oblouku v CADu příkaz oblouk) a proto, že je jich mnoho kráčí to pomalu. No možná to tak má být, že lev bude ze samých úseček nevím.
Naposledy upravil(a) reta dne 6. 2. 2017, 2:14, celkem upraveno 1 x.
-
Dobrý den.
Nějak mi nesedí váš požadavek na materiál silný 28mm.
Běžně dělám z bukových fošen síla 30mm po zhoblování je reálná síla prkna cca 24mm spíše 20mm. Ono se prkno při sušení prohne. Nezáleží na dřevě to udělá i dubová fošna.
Varianta je speciální síla nařezané fošny. Dodání sušené fošny na míru jsou řádově týdny.
Případně možnost úpravy rozměru.
Jaký by měl být termín dodání?
Nějak mi nesedí váš požadavek na materiál silný 28mm.
Běžně dělám z bukových fošen síla 30mm po zhoblování je reálná síla prkna cca 24mm spíše 20mm. Ono se prkno při sušení prohne. Nezáleží na dřevě to udělá i dubová fošna.
Varianta je speciální síla nařezané fošny. Dodání sušené fošny na míru jsou řádově týdny.
Případně možnost úpravy rozměru.
Jaký by měl být termín dodání?
Já to sice dělat nechci, ale nebylo by lepší vybrousit sadu kudel na čtyřstranku a pak jenom odřezávat jednoho lva za druhým jako kolečka salámu?
Udělám.kubajzlik píše:Dobrý den,
poptávám výrobu dílů viz, příloha.
Materiál javor - bez suků a vad.
Síla materiálu 28mm
Prosím kalkulaci na 10000ks, 15000ks.
Dále termín případné výroby od objednání a platební podmínky.
cena za 10 000 kusů = 380 000,- Kč
15 000 kusů = 568 000,- Kč
Zahájení výroby do týdne po závazné objednávce ukončení do 9 týdnů.
Platební podmínky záloha 50%, splatná do tří dnů po objednání. Zbytek při převzetí zboží.
R - stick má pravdu.
http://www.holztiger.cz/produkty/exotic ... 80139.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hracky-drevene.eu/index.php? ... vene-zvire" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.holztiger.cz/produkty/exotic ... 80139.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hracky-drevene.eu/index.php? ... vene-zvire" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale to máš pomotanýT.Andrlik píše:Kur..a já bych se na to železo měl vyprdnout a začít dělat do dřeva

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kubajzliku, pořád pro tebe blokuji výrobní kapacitu a budu ji blokovat až do doby dokud nedáš vědět jak jsi se rozhodl.
Chlapi nevíte náhodou někdo kdo to je ten kubajzlik, nějakou identifikaci? Teda krom té, co uvedl na začátku.
Chlapi nevíte náhodou někdo kdo to je ten kubajzlik, nějakou identifikaci? Teda krom té, co uvedl na začátku.
to reta ,začíná mi tě bejt líto ,jestli jsi věřil že to klapne .Takovejch poptávek chodí mraky tak nacenění střílím od boku protože to jsou putovní poptávky (zavolám dvoum kamarádům z oboru jestli jim to přišlo a kolik zato a vzhledem k tomu že to veme jen zoufalec tak to nikdo z nás nedělá, zvlášť když mám práce na půl roku dopředu od prověřenejch zákazníků) Prostě mám radši 10 menších zakázek za dobrý peníze než velkou za skoro hov....
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebyla to poptávka na výrobu, ale na cenu. Nikomu jsem neslíbil, že budeme vyrábět, všichni, kdo jste mi zasílali nabídku jsem zaslal telefon, tak pokud vám není něco jasné, můžete zavolat a nebo napsat. To myslíte vážně, že si už automaticky rezervujete výrobní kapacity už při zpracování nabídky 
Všem jsem jasně po kalkulaci napsal e-mail, že pošlu nabídku zákazníkovi a jakmile se rozhodne, tak dám vědět. Zatím se nerozhodl, nějakou dobu to trvá.
Pokud by měl někdo potřebu moji poptávku zesměšňovat a nebo vypisovat, že to nevyjde apod. Doporučuji mu ať si ušetří čas a jde dělat něco co z něho udělá lepšího člověka.
Děkuji.
J.K.

Všem jsem jasně po kalkulaci napsal e-mail, že pošlu nabídku zákazníkovi a jakmile se rozhodne, tak dám vědět. Zatím se nerozhodl, nějakou dobu to trvá.
Pokud by měl někdo potřebu moji poptávku zesměšňovat a nebo vypisovat, že to nevyjde apod. Doporučuji mu ať si ušetří čas a jde dělat něco co z něho udělá lepšího člověka.
Děkuji.
J.K.
Nikdy bych si nedovolil, nabídnou výrobu něčeho a nemít na to patřičnou kapacitu. Bohužel, já neznám způsob jak něco vyrobit bez potřebných kapacit ale jako ve všem, mohu se mýlit. Tak až se zákazník ozve dej vědět. 
Jen pro upřesnění 1 příspěvek:
"Dobrý den,
Síla materiálu 28mm
v dalším příspěvku:
"Nebyla to poptávka na výrobu, ale na cenu."

Jen pro upřesnění 1 příspěvek:
"Dobrý den,
Síla materiálu 28mm
v dalším příspěvku:
"Nebyla to poptávka na výrobu, ale na cenu."
Naposledy upravil(a) reta dne 20. 2. 2017, 5:13, celkem upraveno 3 x.