Zdravím,
rád bych koupil tentou starší soustruh. Podmínkou je funkční rotace vřetene ( aby se vřeteno točilo) horší stav není závažný problém. Cenu dle dohody, ale ne vyšší než 11 000Kč .
Děkuji za vaše nabídky
tel. 602 709 379
Plachý Ondřej
Koupím stolní soustruh Asist CQ9318 či obdobný
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- Zdenek Valter
Proč si kladeš podmínky rotace vřetene když ostatní může být poškozeno?Andrew píše:Zdravím,
rád bych koupil tentou starší soustruh. Podmínkou je funkční rotace vřetene ( aby se vřeteno točilo) horší stav není závažný problém. Cenu dle dohody, ale ne vyšší než 11 000Kč .
Děkuji za vaše nabídky
tel. 602 709 379
Plachý Ondřej
Vždyť třeba výměna ložisek či ozubení ve vřeteni není až takový problém.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Zkoušel jsi tento https://stroje.bazos.cz/inzerat/7164910 ... CQ9318.php" onclick="window.open(this.href);return false; ?
- Zdenek Valter
No koukám, že má nějakou dobastlenou regulaci .....markus píše:Zkoušel jsi tento https://stroje.bazos.cz/inzerat/7164910 ... CQ9318.php" onclick="window.open(this.href);return false; ?
- Zdenek Valter
Toť otázka já mám v okolí cca 10 známých co s tím neměli problém.robokop píše:original regulace a motor je casovana bomba
Nicméně tady na fóru je dost těch kteří bohužel řešit museli.
Regulátor je pochopitelně další slabinou těhle strojů.
U mého CQ jsem už 2x měnil uhlíky mám ho od roku 2008 tedy 9 let a regl mi zatím drží.
Ja som raz cistil potenciometer na regulaciu, raz s ulomil vykonovy odpor vplyvom vybracii, a raz cistil komutator a uhliky od oleja, vlastnou blbostou mi kvapkal oleja tusim som tam nemal kryt. A nieco dier 20mm som navrtal ze moror bol dost horuci. Proste je to cinsky motor ktorý pracuje v narocnych podmienkach vyrobeny za lacne peniaze. Tak ze sem tam moze uniest.