NÁVRH STOLU FRÉZKY
Dobrý den a zdravim všem,
Chtěl abých někdo o pomoc aby mě navrhovoval pohon upínacího stolu frézky dle zadaných parametrů. Ostatní rozměry , případně volte. Používejte normalizované součásti
Dáno: zadané rozměry stolu:
šířka stolu (š): 560 mm
délka stolu (l): 500 mm
příčná rychlost posuvu (vš): 5 m.min-1
podélná rychlost posuvu (vš): 5 m.min-1
materiál stolu: ocel, ocelolitina
Pokud bude někdo má zajem o pomoc postup navrhu v Solidworx poprosim at mě ozve.
Děkují předem a těšim se na odpověd.
Chtěl abých někdo o pomoc aby mě navrhovoval pohon upínacího stolu frézky dle zadaných parametrů. Ostatní rozměry , případně volte. Používejte normalizované součásti
Dáno: zadané rozměry stolu:
šířka stolu (š): 560 mm
délka stolu (l): 500 mm
příčná rychlost posuvu (vš): 5 m.min-1
podélná rychlost posuvu (vš): 5 m.min-1
materiál stolu: ocel, ocelolitina
Pokud bude někdo má zajem o pomoc postup navrhu v Solidworx poprosim at mě ozve.
Děkují předem a těšim se na odpověd.
Naposledy upravil(a) Ahmad Mag dne 4. 3. 2017, 7:51, celkem upraveno 4 x.
zase nějaká ročníková práce? 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Zdravim, Tenhle sranda nemělo být něco společného v diskuze. Jestli nemužeš je udělat tak prosim drž slovu jinam forum. Dikelbarto píše:"Dobrý den a take zdravime všem" mistre Ahmadeklidne tam muzes napsat na rozloucenou: Allah Akbar
Naposledy upravil(a) Ahmad Mag dne 4. 3. 2017, 11:17, celkem upraveno 1 x.
Promin o čem se baviš o jaky podvod tady.. To je jen semetralku a ne Bc Práce... určite budu ještě předělavat.robokop píše:tadty jde o to ze se jedna o TVOJI semestralku
takze by jsi ji mel vypracovavat ty a ne nekdo za tebe, to je podvod za ucelem ziskani titulu
Naposledy upravil(a) Ahmad Mag dne 4. 3. 2017, 6:59, celkem upraveno 1 x.
Koupenou semestralkou to zacina a diplomkou to pokracuje . Tyto prace sluzi k tomu,aby studenti pochopili probiranou latku. Proc tu skolu studujes,kdyz se nechces ucit? Omlouvam se pokud studujes na pravnika a tento predmet ti strcili,aby zaplnili prostor. Ale pokud jsi na technice,tak se zamysli,zda pro tebe neni vhodnejsi neco jineho. dobrym technikem s timto pristupem nikdy nebudes.
kdybys prošel stránky třeba brněnského VUT tak tam je mraky zpracovanejch diplomek, dáš tomu jedno odpoledne a najdeš něco podobného zpracovaného a jen dokrášlíš.. bude to sice taky obšlehnuté, ale alespoň třeba něco pochytíš o čem to je.. když tu diplomku uvedeš jako zdroj tak je to i legální .. takovýhle studenti kdyby studovali před 30lety tak by skončili už na přijímačkách..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Spravne by tva prosba mela znit nejak takto: Hledam nekoho kdo by byl ochotny podelit se se mnou o sve zkusenosti v oblasti konstrukce pohonu pro krizove stoly frezek. Teoreticke znalosti z VS bych si rad doplnil o prakticke rady a techniky tak abych pak byl schopny sam navrhnout kompletni a funkcni system pohonu.
Pote si myslim,ze bys tu nasel spoustu informaci a nejspis i zdarma.
Pote si myslim,ze bys tu nasel spoustu informaci a nejspis i zdarma.
Kluci asi jsem dobře moc nevystlil.. Ja chci jen o pomoc jak to navrhovat postup abych něco o tom věděl o co to jde a ne mě navrhovat cely semetralku.
Poprosim poradit. Dik
Poprosim poradit. Dik
Naposledy upravil(a) Ahmad Mag dne 4. 3. 2017, 7:20, celkem upraveno 1 x.