Prodam sondu-vlastni vyroba
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Ahoj,
môžeš sem dať aj foto z vnútra? Prípadne nejaké info o presnosti, opakovateľnosti.
môžeš sem dať aj foto z vnútra? Prípadne nejaké info o presnosti, opakovateľnosti.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
20x zamerena ta sama dira bez vynulovani :zverodoktor píše:Ahoj,
mereni 1 - X 0,0025 Y- 0,0000
mereni 2 - X 0.0050 Y- 0.0000 do 7 mereni porad stejne
mereni 7 - X 0,0075 Y- 0,0000 do 14 mereni porad stejne
mereni 14 - X 0,0050 Y- 0,0000 do 16 mereni porad stejne
mereni 16 az do 20 X- 0,0075 Y- 0,0000 - ted je otazka, na kolik mam vybehanou nebo presnou osu X kdyz Y je porad 0...
Predem upozornuju, ze vystelovani samotne sondy da praci, cca 20min.
nechci ti nějak kazit radost, ale přesnost sondy se pozná podle toho když ji sundáš a zase nandáš z vřetene, různě pootočíš a tak..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Jasne ze ano, kazdy sam. Za tuhle cenu to nikomu stelovat nebudu, uz na tom je dost prace, abych se vesel do techto penez.
Co se tyce presnosti z otoceni, zalezi na kazdym z vas jak si to kazdy vysteluje. A nebo si to muzete koupit tady
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... e&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Co se tyce presnosti z otoceni, zalezi na kazdym z vas jak si to kazdy vysteluje. A nebo si to muzete koupit tady

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... e&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi jsem to nenapsal moc srozumitelně, zajímalo mě, jestli je signálový výstup sondy galvanicky izolovaný od stroje (vzhledem k tomu cinchy by upínací osa musela být izolována od těla sondy).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
Fíha vůbec netuším o čem se tu kluci bavíte,ale
1 zamlouvá se mi to z pohledu investice
2 pojede to na Linuxu a desce z CNC shopu?
- rotace,klasické x,y a díru.
Stačí mi i přesnost 0,1 v reálu
Díky za info
Díky za info
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Pokud ti stačí 0.1 mm v realu nepotřebuješ probe sondu. Stačí ti upnout drát do vřetene a je to.piskoteek píše:Fíha vůbec netuším o čem se tu kluci bavíte,ale
Díky za info
Sakra to si ten dotyčný dělá srandu? V tomhle provedení i kdyby 0.0075 ?
Netuším proč tedy profi probe sondy vůbec dělají a proč stoji od 100K nahoru. Když stačí tohle.
Tak nějak se snažíme si sondu udělat taky. Ale jen stylus a redukce nás stál 1600,-.
Asi to je špatně kdyby to tu dal dříve tak to koupim a nestarám se.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirdin- Nicméně jsem dostal úplně jinou odpověď.
Precejenom jsem už pár vagónů špon za tech 15let udělal a takové rady patří lifyum a podobným.
Kdyz už bych to chtěl ojeb*t takto,dám tam gravírovací jehlu co mám z mrtvé frézy (stopka pr.3,4,6,8)vybroušenou.Tzn nebudu muset přeházet kleštinu..
Další věc je ta,že záměrně jsem psal v reálu 0,1 protože u dospělých masin verim sondě ve stovkách,dalsi čísla jsou už jen čísla.
Precejenom jsem už pár vagónů špon za tech 15let udělal a takové rady patří lifyum a podobným.
Kdyz už bych to chtěl ojeb*t takto,dám tam gravírovací jehlu co mám z mrtvé frézy (stopka pr.3,4,6,8)vybroušenou.Tzn nebudu muset přeházet kleštinu..
Další věc je ta,že záměrně jsem psal v reálu 0,1 protože u dospělých masin verim sondě ve stovkách,dalsi čísla jsou už jen čísla.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Tak ted nejak nechapu o cem je tu rec? Nemam co skryvat. Proc bych si delal srandu s 0,0075mm? Tyhle hodnoty jsem nameril a nevycucal jsem si je z prstu. Otazka je samotny otoceni ve vretenu co psal RaS, to jsem moc neresil, protoze ji mam na linearu(sice zatim zadavam rozdily rucne, ale to uz je jiny tema abych s nekym poresil nejaky script):
Schvalne jsem ji poradne dorovnal, a otacel, dopadlo to, no ty cisla uz nevypadaji az tak pekne, necht kazdy posoudi sam. :
https://www.youtube.com/watch?v=RtbRZ3vAf6A" onclick="window.open(this.href);return false;
Sondu davat jen do klestin, me prijde jako blbost,pokud to chci mit presny, tak bud bokem na linear a nebo na klestina- kuzel. Schvalne jsem ji poradne dorovnal, a otacel, dopadlo to, no ty cisla uz nevypadaji az tak pekne, necht kazdy posoudi sam. :
https://www.youtube.com/watch?v=RtbRZ3vAf6A" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) paklic dne 29. 5. 2017, 9:10, celkem upraveno 1 x.