elbarto píše:Po tydnu koukam na toto vlakno a cykli se to stale dokola. Sloz to, dej zpet na bazos, bez na mesic na brigadu do Lidlu a kup si normalni stroj nebo cinana na prestavbu. Tohle ti nikdy radost delat nebude a ve finale spocitas, ze naklady jsou vyssi nez o tridu lepsi masina. Jen bronz na pouzda, brouseni vretene, atd bude ranec. Pokud nemas vybaveni budes za vsechno platit. Dodavatele snad berou bron za uplnou vzacnost. Kupoval jsou matku TR16/4, zelezna 80kacek, bronzova 650kacek a to je mikro prcek. Neni to mysleno zle a casem si na to sam prijdes.
No tak když se to složí, tak se na tom můžu v klidu učit ne? Tím se už nic nezkazí, až budu lepší, než možnosti stroje tak se to bude řešit, teď jsem na úrovni, že mi staří, že se to točí a že to odebírá nějakou třísku

myslím, že tohle mi postačí minimálně do jara. Pokud se to teda po složení vysloveně nedrbne, tak by to nemuselo bejt vysloveně marný ne? Chápu, že se snažíš pomoct, beru to tak, že se mi snažíš ušetřit čas a peníze... Hold jsem asi už dobrodruh... Beru to tak, že investice do toho zásadní dělat nebudu, respektive maximálně do té výše, kam sahá reálná prodejní cena...