Predam chladiacu kvapilina (neriedeny olej)
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj,
chtěl bych kapalinu vyzkoušet, jen pár dotazů:
- odkud posíláš? Kolik by stálo poštovné do Ústí nad Labem a jakým dopravcem?
- do jakých nádob balíš a kolik ty nádoby stojí?
- vystavíš fakturu?
Určitě to zajímá více zájemců, tak mi klidně odpověz do vlákna.
Děkuji
Martin G.
chtěl bych kapalinu vyzkoušet, jen pár dotazů:
- odkud posíláš? Kolik by stálo poštovné do Ústí nad Labem a jakým dopravcem?
- do jakých nádob balíš a kolik ty nádoby stojí?
- vystavíš fakturu?
Určitě to zajímá více zájemců, tak mi klidně odpověz do vlákna.
Děkuji
Martin G.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

-
Ahoj
Poslem to zo Slovenka
Nádoby su grátis a faktúru nemám a posta k Vám neviem aka bude
Poslielam to kuriérom
Poslem to zo Slovenka
Nádoby su grátis a faktúru nemám a posta k Vám neviem aka bude
Poslielam to kuriérom
kúpil som na skúšku.
za cenu nižšiu ako paramo.
kvalita asi OK, ani po niekoľkých mesiacoch občasného frézovania sa emulzia nepokazila a to som na začiatku dolieval do zbytkov parama.
chladiť chladí, mastiť mastí.
čo viac potrebuješ?
za cenu nižšiu ako paramo.
kvalita asi OK, ani po niekoľkých mesiacoch občasného frézovania sa emulzia nepokazila a to som na začiatku dolieval do zbytkov parama.
chladiť chladí, mastiť mastí.
čo viac potrebuješ?
Potřebuju aby to neobsahovalo ty látky co píše že to neobsahuje... jinak to pro mě nemá smysl a koupím si za tu samou cenu olej tady pár kroků od dílny kterej taky chladí a mastí. OMG fakt užr4cv píše:chladiť chladí, mastiť mastí.
čo viac potrebuješ?

-
Pane predal som tu na fóre kopu ľudom a nikto sa nesťažoval
Nemal som žiadnu reklamáciu
Nemám si dôvod robiť zlu reklamu
Som rad že sa tu ozval pán aké spokojný s mojim produktom dakujem
Ano děkuji za informace, mě jde hlavně z hlediska zdraví o to aby byl opravdu inzerovaný produkt bez bóru formaldehydu protože jsem na to citlivý a mlha z klasické emulze mi občas dělá problémy.Mariokovac píše:Pane predal som tu na fóre kopu ľudom a nikto sa nesťažoval
Jednoduše aby jste opravdu prodal to co inzerujete - stalo se mi tu že mi jeden prodejce odsud poslal levný řezný olej a pak si to asi nějak rozmyslel a po týdnu mi poslal znovu olej úplně jiný už ten správný. Rozdíl byl jasně patrny - omluvil se. Takže nejsem včerejší a vím co se stává a děje. A proto se vás táži... budu vám důvěřovat.
Zkuste mi prosím nacenit 15 litrů s dodáním do ČR Ústí nad Labem na dobírku.

-
Napíšte mi súkromnú spravu a dohoneme sa
SZ