13. 2. 2018, 3:05
Na druhou stranu to taky nemusí bejt špatnej způsob, jak vyselektovat lidi, který maj fakt zájem o obor a jsou ochotni překousnout první překážky. Lidí kterejm je jedno co dělají, a vidí jen peníze je hodně, ti ale nikam firmu neposunou.
Druhá věc je, jestli pak zaměstnavatel na tohle bere ohled, a potom je vidět nějaký výsledek v podobě jiné podstatně lukrativnější pozice, nebo ohodnocení.
Já měl zájem o obor, kde jsem bral naprostou almužnu, a kdyby na to zaměstnavatel včas reagoval, tak jsem dneska po 15 letech tu jeho firmu mohl vést a on se už nemusel starat o nic. Takhle chodí šmirglovat ještě teď a já jsem se zařídil po svým. A znám plno dalších případů ze svého okolí, kdy si neschopný management nechal utéct schopné lidi.
Když vypíšu nabídku na ÚP že vezmu na lakovnu pracovníka za 50 tis/měs., tak se mi tam navalí hromada lidí, možná všichni včetně bezrukejch a beznohejch, ale kdo z nich bude mít opravdu zájem o tu práci, její výsledek, a ne jen o ty peníze. A kolik takovejch si tam po prvním týdnu nechám...
Základní pozice = základní výdělek, pak je to jen o tom, jestli se chci posouvat, a jestli je pro to prostor. Pokud není, pak ta práce nemá smysl.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...