Ruční osciloskop 2 x 20 MHz
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Je k němu nabíječka a obal ?
SABLE-2015
Ahoj. K tomu je jen papírová krabice.
Co se týče nabíječky provozuji to na normální co mám telefonu, nějak jsem nestihl koupit baterie a nabíječku.
Takže normál adaptér 5 v z telefonu, nebo přes USB, pokud mám s sebou PC. Pokud chceš provozovat vyloženě na baterie nejsou součástí. Někde snad mám jeden nebo dva články.
Co se týče nabíječky provozuji to na normální co mám telefonu, nějak jsem nestihl koupit baterie a nabíječku.
Takže normál adaptér 5 v z telefonu, nebo přes USB, pokud mám s sebou PC. Pokud chceš provozovat vyloženě na baterie nejsou součástí. Někde snad mám jeden nebo dva články.
Prichy
Myslel jsem nabíječku na ty akumulátory. USB nabíječek mám plný šuplík.
Vzhledem k tomu, že je to nekompletní a použité a nový stojí 130 USD
včetně dopravy, tak nabízím 1.300,- Kč včetně pošty
Vzhledem k tomu, že je to nekompletní a použité a nový stojí 130 USD
včetně dopravy, tak nabízím 1.300,- Kč včetně pošty
SABLE-2015
cena 3650 mi přijde ještě absurdnější. Proč kupovat jetý za 3650 bez nabíječky, baterie a pouzdra, když je možnost koupit nový za 4700 včetně baterie, nabíječky, pouzdra a ještě to má záruku? Celkem chápu gnata. Sám jsem o nabídce uvažoval, ale po zvážení všech pro a proti jsem o nabídce přestal uvažovat.
předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
Pokud se někdo trochu orientuje tak je to nezajímavý hned ze třech důvodů, 1) z nějakýho nepochopitelnýho důvodu není kompletní. 2) novej se dá sehnat lehce přes 2 tis. Tedy nevidim důvod proč za něco platit 2x tolik, a nekoupit to rovnou nový, kompletní v Číně. 3) je to hračka, sám si na to přišel.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Cca 4800 to vyšlo....v tom máš pravdu.
To, že to není k ničemu je také přehnané......koukám, že je fórum je poslední dobou jen o kritice, jak něco nedám za pusinku, tak je hned oheň na střeše....za 1300 nechť to shnije v šuplíku
To, že to není k ničemu je také přehnané......koukám, že je fórum je poslední dobou jen o kritice, jak něco nedám za pusinku, tak je hned oheň na střeše....za 1300 nechť to shnije v šuplíku

Prichy
Kolikrát mám opakovat, že brašnu a co já vím, nabíječku za kilo k tomu čínan dává až teď?DwPetr píše: ↑21. 8. 2018, 3:25 Pokud se někdo trochu orientuje tak je to nezajímavý hned ze třech důvodů, 1) z nějakýho nepochopitelnýho důvodu není kompletní. 2) novej se dá sehnat lehce přes 2 tis. Tedy nevidim důvod proč za něco platit 2x tolik, a nekoupit to rovnou nový, kompletní v Číně. 3) je to hračka, sám si na to přišel.
2938 bez cla dph a celní deklarace.....přiznám, se, že jsem nevěděl, že to šlo tak dolů, ale lehce přes dva tisíce??? No nevím, no......lehce přes dva...bing, trojka.
Pánové, opravdu.....nikdo z Vás nemá zájem, děkuji, že se dál nevyjadřujete k ceně něčeho, co nechcete......pro mojí ženu to nemá cenu ani stovky.
Prichy