Držák motoru (frézky)-VYŘEŠENO
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Poptávám výrobu viz. výkres.
1 ks
Materiál : tvárná litina UNIBAR 400-15 nebo jiná-jiný vhodná-ý materiál.
Za nabídky děkují.
1 ks
Materiál : tvárná litina UNIBAR 400-15 nebo jiná-jiný vhodná-ý materiál.
Za nabídky děkují.
Naposledy upravil(a) Ppitis dne 28. 8. 2018, 10:29, celkem upraveno 1 x.
a k tvému výkresu
otvory 4x 10mm - asi na M10 to nebude, ty mi přijdou dost velké na takovouto konstrukci, tedy asi menší šroub s vůlí pro nastavení? Nicméně se tam nechává "maso" pro hlavu šroubu. Pokud tam nemáš okolo prostor - tak se ti tam ale nevejde ani hlava šroubu
2x 13,5 mm pro hlavu šroubu ... by asi měl být kulatý otvor - takto to nejde vyrobit a ani použít
vnější rádius 54,8 mm končící ostrou hranou bude dost obtížně vyrobitelný, drátovka to sice zvládne, ale to není zrovna levná výrobní technologie.
Funkčnost je zřejmá, ten co by to vyráběl si to upraví aby to šlo udělat - ale koupit hotové i v ČR vyjde levněji jak už zaznělo.
otvory 4x 10mm - asi na M10 to nebude, ty mi přijdou dost velké na takovouto konstrukci, tedy asi menší šroub s vůlí pro nastavení? Nicméně se tam nechává "maso" pro hlavu šroubu. Pokud tam nemáš okolo prostor - tak se ti tam ale nevejde ani hlava šroubu
2x 13,5 mm pro hlavu šroubu ... by asi měl být kulatý otvor - takto to nejde vyrobit a ani použít
vnější rádius 54,8 mm končící ostrou hranou bude dost obtížně vyrobitelný, drátovka to sice zvládne, ale to není zrovna levná výrobní technologie.
Funkčnost je zřejmá, ten co by to vyráběl si to upraví aby to šlo udělat - ale koupit hotové i v ČR vyjde levněji jak už zaznělo.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
To chb : je to přesná kopie toho co mám na svém stroji,jenže Číňan to udělal se slitiny hliníku,tak to chci předělat z litiny.
Díry 4x10 jsou pro šroub M8
Ano díry (zahloubení) 13,5 mají být kulaté,nějak jsem nepřišel v cadu jak je udělat kulaté.
A konce rádiusu R54,8 můžou být samo s rádiusem,ale není nic jednoduššího než to upnout do svěráku a na jednu šponu to sjet do ostrého úhlu.
Tyto detaily bych si už samo domluvil s tím kdo by mi to vyráběl.
A v ČR jsem nenašel na netu nikoho kdo by to prodával,asi špatně hledám.
To Ferrit : ok dej prosím vědět.
Díry 4x10 jsou pro šroub M8
Ano díry (zahloubení) 13,5 mají být kulaté,nějak jsem nepřišel v cadu jak je udělat kulaté.
A konce rádiusu R54,8 můžou být samo s rádiusem,ale není nic jednoduššího než to upnout do svěráku a na jednu šponu to sjet do ostrého úhlu.
Tyto detaily bych si už samo domluvil s tím kdo by mi to vyráběl.
A v ČR jsem nenašel na netu nikoho kdo by to prodával,asi špatně hledám.
To Ferrit : ok dej prosím vědět.
A když už jsi to kopíroval, tak to jsi tam musel zkopírovat i takové fajn detaily, jako že od montážních otvorů to na jednu stranu je 6.5mm, kdežto na druhou 7mm (přičemž oboje je podle mě zbytečně málo)?
V podpisu jsi dřív myslím měl, že děláš z hliníku. Takže zkušenosti ti zřejmě nechybí, tudíž jsi to buď přehlídnul. Nebo to máš někde tak rozměrově na doraz?
V podpisu jsi dřív myslím měl, že děláš z hliníku. Takže zkušenosti ti zřejmě nechybí, tudíž jsi to buď přehlídnul. Nebo to máš někde tak rozměrově na doraz?
Musel,jinak kdyby i druhá strana byla 7 tak hlava šroubu bude dřít o plechový kryt.
Slibuji si od toho vetší tuhost.Jinak pro mne je hliník top materiál co se obrábění týče. 

Foto máš v SZ
Již není aktuální.