UC300ETH-5LPT + UCBB

Odpovědět
MiMicRo
Příspěvky: 23
Registrován: 14. 11. 2018, 10:21

7. 1. 2019, 3:44

caute borci při stavbě mého cnc stroje mam asi največšie depky s elektroniky tak jsem napsal na stranku cncdrive.com ci by mi neudělali nakupny seznam pridavam odkazů a poprosil bych tych co v tom mají jasno aby mi to zkontrolovali ci to bude ok. zapojovat budu čtyři servo motory delta s driverem ASDA-B2
PS: bude jeden UCBB dual port breakout board stačit na všechny mé motory?

- http://shop.cncdrive.com/index.php?productID=817
- http://shop.cncdrive.com/index.php?productID=915
- http://shop.cncdrive.com/index.php?productID=419
- http://shop.cncdrive.com/index.php?productID=356

Dekuji
Mex
Příspěvky: 10288
Registrován: 6. 2. 2014, 10:29

7. 1. 2019, 7:51

Pár poznámek.
Ta dvojitá oddělovací deska by počtem signálů (17 vstupů a 17 výstupů) asi stačit měla.
Na moje gusto je ale poměrně drahá na to, co umí.
Navíc ty výstupy jsou zřejmě všechny jen single-ended (jednodrátové), ale abys pořádně využil možnosti svého serva, tak by to chtělo diferenciální výstupy.

Píšeš, že se elektroniky bojíš. Ale zvolíš dost problematický postup - chceš si objednat něco, co je v našich končinách asi hodně řídce zastoupeno, takže se nebudeš mít koho zeptat, zjistit předem kvalitu, problémy atd.

Nenapsal jsi, jestli to budeš používat s Machem nebo nějakým tím systémem UCCNC. U obou bude velmi záležet na kvalitě toho interpolátoru (plyne to z koncepce těch systémů). Takže o to víc je nešikovné koupit nějaký nepříliš běžný interpolátor. Z diskusí jiných uživatelů víme, že mezi různými interpolátory je třeba v případě Machu opravdu velký rozdíl.
No a pokud si pořídíš ten systém UCCNC, tak budeš mít nejen neznámý interpolátor, ale i neznámý SW. Takže o zábavu postaráno.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní elektronika“