Servomotory a sety, nasobic tlaku, vozíky a jne

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
exituser

2. 4. 2019, 6:26

Dobrý deň, aby som zbytočne nezahlcoval fórum vypisem čo mám aktuálne na predaj, mám toho samozrejme viac ale nechce sa mi všetko vypisovať tak keby náhodou niečo chcete, kľudne napíšte. :)
Mám na predaj z použitého manipulátoru(robota)
1 servomotor s remenicou : 8MSA3L.E3-46 a prevodovkou EPL64/1 i=7
2 servomotor s remenicou : 8MSA4M.E3-46 a prevodovkou EPL84/1 i=5
3 servomotor (hnal silónový hrebeň) : 8MSA3S.E3-44 s prevodovkou EPL64/1 i=7
K nim príslušné drivery Acopos 1022 a 1045, celková kabeláž
Cena za komplet 600€.
----
Predám nasobič tlaku
FESTO PRESSURE BOOSTER
DPA-63-16
Stav: nový nepoužitý, len rozbalený a asi rok v sklade.
Cena 200€
----
mám na predaj servomotory
Harmonic Drive AG Typ: FFA-20-100-H-RES-B-SP (použitý, plne funkčný, s chýbajúcou krytkou od konektora) 60€
Harmonic Drive AG Typ: FFA-20-160-H-RES-B-SP (použitý, plne funkčný) 80€
BR automation Typ: 8MSA4M.E3-46 (nový) 200€
parametre vygooglite podla typoveho oznacenia.
----
komplet je vyradený z jednoosého manipulátora na odmeriavanie rezu pre pílu,
obsahuje riadiacu jednotku s dotykovým panelom, PLC systém, driver pre servomotor a samotný servomotor s kabelážou, komplet komunikuje cez profibus.
Rexroth IndraControl VCP11
VCP 11.2DWN-003-PB-NN-PW
Rexroth IndraControl L20
CML20.1-NP-120-NA-NNNN-NW
Rexroth IndraDrive C
HCS02.1E-W0012-A-03-NNNN
Servomotor s kabelážou
Rexroth MSK050B-0600-NN-M1-UG0-NNNN
material number: R911299935
n. max. 6000 min-1
3,0 Nm
Cena kompletu 400€ mám dva.
----
16ks úplne nových ešte originál zabalených vozíkov R162281420.
Z ukončenej sériovej výroby strojov.
Cena za kus 30€ v prípade odberu viacerých kusov možná dohoda.
xener

2. 4. 2019, 7:31

mozes sem napisat stranku kde su parametre FFA-20-160-H-RES-B-SP ?
packa

2. 4. 2019, 7:41

mrkni sem tady má i foto , bohužel harmonicdrive jsou bez harmonic :https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mai ... eno=Michal
Odpovědět

Zpět na „Prodej“