Ahoj lidičky,
poradil by mi někdo kde nechat vyvážit upínače?
Konkrétně mám HSK63A cca 50 upínačů bych potřeboval vyvážit na 2,5G alespoň do 12000 otáček. Jedná se o různé typy - od weldonů, přes ER upínače až po hydrauliky. Některé se mi už nezdají ani na 6000 otáčkách a některé od 8000 vejš také.
Ideálně severní a střední čechy plus Praha.
vyvažování upínačů
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
Jestli to dobře chápu co na těchto stránkách čtu tak se jedná o informace k vyvažování upínačů co prodávají. Máš s nimi zkušenost nebo někdo z tvého okolí, že by poskytovali vyvažování dodaných upínačů?
A další věc - píšou, že vyvažují na 6,5 - já mám upozorňující cedulku na stroji hned vedle řízení, že nad 6000 otáček je nutné mít vyváženo 2,5.
A další věc - píšou, že vyvažují na 6,5 - já mám upozorňující cedulku na stroji hned vedle řízení, že nad 6000 otáček je nutné mít vyváženo 2,5.
AGI Matrix system engineer
Ještě jsem tam nic nedával, jen nakupuji. Doporučuji očistit upínače v ultrazvukové vaně, pak nějakým konzervačním roztokem omýt, pak dát nové koncové čepy a nechat vyvážit. Pak to má smysl cena taky nebude asi nic moc - > třeba tepelka ti rovnou řeknou kup za 2000 nové,, zkusím jim taky poslat poptávku. Ale chápu, že chceš lepší výdrž fréz a chránit vřeteno.
já to mám přímo výrobcem G2,5 / 15 000
já to mám přímo výrobcem G2,5 / 15 000
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
Zkusil bych ještě GUEHRING.
Mohli by něco mít. Zkuste někdo jiný, zajímá mne jak jsme na tom v ČR...
https://www.vibrostroje.cz/cs/ - mají a prodávají, otázka zda dělají také služby
Mohli by něco mít. Zkuste někdo jiný, zajímá mne jak jsme na tom v ČR...
https://www.vibrostroje.cz/cs/ - mají a prodávají, otázka zda dělají také služby
Ja tam mam hsk ty čepy nemaji. A ceny nejsou od 2 tisic ale od 5 za novy kus. Ty co mam jsou prevazne lepsi znacky upinac od 7 vejs. Tak je mi lito je proste vyradit a kupovat drahy novy. Navic tychle jsou chromovany nebo niklovany a novy nebejvaj a mistne korodujou.
AGI Matrix system engineer