PRODÁM NADBYTEČNÉ LEVNĚ
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Prvni byl petyrek takze leda kdyby to zabalil. Pokusy o preplaceni nejsou v souladu s pravidly. Domluvte se pripadne s kupujicim jestli neco nemuze postradat.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
To dawe: je to marný po 5 minutách sezobnuto profilem co nakupuje a prodáva (od všeho trochu), na záda mu dýchá další co pro změnu bere úplně všechno (a může kdykoliv) co je za levně. Jsem z toho dost otrávený a to mi o tyhle krámy vůbec nejde. Snad na novém prodejním webu bud něco jinak.
Jo budou ještě rychlejší ,nastaví si každej novej prodej

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jestli narážíš na mě tak je to docela hnus. Každý má tu možnost se tam podívat a je to o náhodě. Mě zajímá z těch věcí pouze to servo, ale podmínka bylo vzít vše.elbarto píše: ↑4. 2. 2020, 9:13 To dawe: je to marný po 5 minutách sezobnuto profilem co nakupuje a prodáva (od všeho trochu), na záda mu dýchá další co pro změnu bere úplně všechno (a může kdykoliv) co je za levně. Jsem z toho dost otrávený a to mi o tyhle krámy vůbec nejde. Snad na novém prodejním webu bud něco jinak.
Někdo holt prodává a někdo kupuje, to je trh.
Zdravím všechny,
díky za zájem, nejde o peníze, ale o úklid, moc věcí a málo místa. Někomu to poslouží a z příspěvků vyplývá že i víckrát.
Je to první můj prodej, tak nevím jak funguje Soukromá zpráva, asi na meil.
Takže počkám, až se Petyrek ozve.
díky za zájem, nejde o peníze, ale o úklid, moc věcí a málo místa. Někomu to poslouží a z příspěvků vyplývá že i víckrát.
Je to první můj prodej, tak nevím jak funguje Soukromá zpráva, asi na meil.
Takže počkám, až se Petyrek ozve.
Je potřeba se stím smířit - rychlost doby online, mě tu ujelo spoustu věcí co bych potřeboval a to sem kukal na inzerát třeba 2 minuty potom co ho napsal...ale k životu to mepotřebuju tak mě to žile neškube.
Spíš mě sere, že když sem byl u rušení nástrojárny raboval sem tak jen 3 dny a teď mě dochází co tam bylo a co sem měl ešte vzít....

Spíš mě sere, že když sem byl u rušení nástrojárny raboval sem tak jen 3 dny a teď mě dochází co tam bylo a co sem měl ešte vzít....
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Prostor pro licitaci uz skoncil vzhledem k tomu ze nekdo prisel a vyjadril jasne zajem ze kupuje
Ano dobra poznamka o tom kontaktu mimo forum.
Ale necitim to jako poruseni na stejne urovni jako pokus nekomu vyfouknout uz zcela jasne uzavreny obchod. To mi prijde nejen jako poruseni pravidel ale i jiste etiky co se tu snazim udrzet.
Ten kontakt je sice proti pravidlum ale spis to vnimam jako ze si autor z lenosti nenastudoval pravidla. To neni umyslne poruseni s umyslem nekomu neco vyfouknout atd...
Tj. Nevnimam to na stejne urovni
Autorovi jeste pripusuju
SZ je soukroma zprava zde na foru, ne zadny email
Tj. Nahore v zahlavi je obalka a tam se to da najit
Ano dobra poznamka o tom kontaktu mimo forum.
Ale necitim to jako poruseni na stejne urovni jako pokus nekomu vyfouknout uz zcela jasne uzavreny obchod. To mi prijde nejen jako poruseni pravidel ale i jiste etiky co se tu snazim udrzet.
Ten kontakt je sice proti pravidlum ale spis to vnimam jako ze si autor z lenosti nenastudoval pravidla. To neni umyslne poruseni s umyslem nekomu neco vyfouknout atd...
Tj. Nevnimam to na stejne urovni
Autorovi jeste pripusuju
SZ je soukroma zprava zde na foru, ne zadny email
Tj. Nahore v zahlavi je obalka a tam se to da najit
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Já jsem zase otrávený z toho když si někdo nechá od druhého něco (i když ve šrotu) koupit a potom ani nereaguje na SZ a nechá mu to ležet doma.elbarto píše: ↑4. 2. 2020, 9:13 To dawe: je to marný po 5 minutách sezobnuto profilem co nakupuje a prodáva (od všeho trochu), na záda mu dýchá další co pro změnu bere úplně všechno (a může kdykoliv) co je za levně. Jsem z toho dost otrávený a to mi o tyhle krámy vůbec nejde. Snad na novém prodejním webu bud něco jinak.
Jarda