Mam plotr s osou Z.
Laka me 3d tisk na odzkouseni. Neprodava nekdo pouzity funkcni set. Staci zaklad na vytisknuti krabicky. Olomocko
Hlavu na 3d tisk
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahoj, asi bych tady komponenty našel...ale dost důrazně ti tuto cestu nedoporučuj. Hrozně se s tím natrápíš a stejně to nebude pořádně fungovat. Ono už je jedno, co pak budeš tisknout, musí to být tak jako tak nastavené. Na aliexpress se v dnešní době dají sehnat použitelné tiskárny cca od 150$, často už to posílaj z EU skladů, tak nečekáš měsíc a nehrozí dopočtení dph+cla. Chybu třeba neudělaš s tiskárnou Ender3 (asi 200$, jestli se nepletu). V dnešní době se to fakt nevyplatí stavět (pokud nepotřebuješ něco speciálního a víš co s tím), tyhle čínský tiskárny už tisknou většinou na první dobrou.
Ahoj díky za radu.
ptal jsem se kolegu jestli se na ender3 nesložíme, ale nebyl zájem.
Mam plotr systém corexy a Z. chtěl jsem to na to nasadit. Potřebuji hotend a extruder (krokac nema 17 mám) a hlavně to nejcennější nějaké rady do začátku.
Koukám že jsi z prahy. Mě zajímá Olomoucko.
ptal jsem se kolegu jestli se na ender3 nesložíme, ale nebyl zájem.
Mam plotr systém corexy a Z. chtěl jsem to na to nasadit. Potřebuji hotend a extruder (krokac nema 17 mám) a hlavně to nejcennější nějaké rady do začátku.
Koukám že jsi z prahy. Mě zajímá Olomoucko.