Akcie - předběžný zájem
Moderátor: sysel

Svata pravda Velebnosti

Bohusu ty kouris? toz trochu... Ty pijes? Toz obcas si dam...

https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60n ... g&index=16

https://www.youtube.com/watch?v=snILjFU ... Qg&index=6

https://www.youtube.com/watch?v=I_O37cE ... Qg&index=8

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Ahoj,
ja dekuji za toto forum - hodne jsem se zde naucil a dal se ucim
a take dekuji vsem prispivajicim za nazory a ctenarum tohoto fora.
Myslenka byla mozna dobra, mozna ne... to zatim nevim, ale hlavne jsem to nemel pripraveny.
Jak se rika: "tezko na cvicisti, lehko na bojisti" nebo jak to je?
Clovek se porad uci...
Hezky den vsem preji
ja dekuji za toto forum - hodne jsem se zde naucil a dal se ucim

a take dekuji vsem prispivajicim za nazory a ctenarum tohoto fora.
Myslenka byla mozna dobra, mozna ne... to zatim nevim, ale hlavne jsem to nemel pripraveny.
Jak se rika: "tezko na cvicisti, lehko na bojisti" nebo jak to je?

Clovek se porad uci...
Hezky den vsem preji

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Dnes máme startupy, to je snažší a velkorysá cesta jak projeb.. cizí peníze. Když vidím stovky rozházených Limetek po Praze a vybranou částku na tento projekt, musím uznat, že tohle by mě skutečně provozně/finančně "bavilo". Poslední ránu dostal tento Limet nesmysl Covidem. Pokud se z toho seberou vymaže je ze světa magistrát a at už se to konečně stane.
když mi bylo 5 tak jsem hrozně chtěl koloběžku s těmi balonovymi koly a taky jsem ji dostal, ale to mi fakt bylo 5, ale možná některým pražákům se v 5-ti letech zastavil rozum. Vím nejméně o třech: Novotný, Kolář a Hřib.
..a nějaka ta inspirace pro Martase s čím se dá uzivit
: https://m.youtube.com/watch?v=WbfaRDcQXoY
..a nějaka ta inspirace pro Martase s čím se dá uzivit

-
Tak shodou okolností ten "nesmysl století" dodávám na český i slovenský trh již 15 let. Resp. mám výhradní distribuci značky Segway (dnes Segway-Ninebot). Obávám se, že prodejní čísla i zájem trhu určují jasný trend, který navzdory tvému přání ukazují jasný opak. Ani nejrůznější zákazy předchozí magistrátní smetánky a Prahy 1 zkrátka pokrok nezastavíelbarto píše: ↑28. 4. 2020, 2:09 Dnes máme startupy, to je snažší a velkorysá cesta jak projeb.. cizí peníze. Když vidím stovky rozházených Limetek po Praze a vybranou částku na tento projekt, musím uznat, že tohle by mě skutečně provozně/finančně "bavilo". Poslední ránu dostal tento Limet nesmysl Covidem. Pokud se z toho seberou vymaže je ze světa magistrát a at už se to konečně stane.

Malá ukázka novinek pro 2020

(Reklama editovana adminem)
www.segway.com | www.dpf24.cz | www.paratec.cz
Problém je s nejasností kde se tyhle Segwaye atd. vlastně smí provozovat. Občas se s nimi potkám jako chodec okolo Karlova náměstí v Praze a bezohlednost některých je odpudivá. Kamarádovi srazil blb na Segw. vnouče a bude mít asi následky na celý život. Pokud se verdikt soudu nějak nezmění tak se s tím v podstatě nesmí jezdit mimo uzavřené komunikace.Pavel_Prior píše: ↑29. 4. 2020, 12:14Tak shodou okolností ten "nesmysl století" dodávám na český i slovenský trh již 15 let. Resp. mám výhradní distribuci značky Segway (dnes Segway-Ninebot). Obávám se, že prodejní čísla i zájem trhu určují jasný trend, který navzdory tvému přání ukazují jasný opak. Ani nejrůznější zákazy předchozí magistrátní smetánky a Prahy 1 zkrátka pokrok nezastavíelbarto píše: ↑28. 4. 2020, 2:09 Dnes máme startupy, to je snažší a velkorysá cesta jak projeb.. cizí peníze. Když vidím stovky rozházených Limetek po Praze a vybranou částku na tento projekt, musím uznat, že tohle by mě skutečně provozně/finančně "bavilo". Poslední ránu dostal tento Limet nesmysl Covidem. Pokud se z toho seberou vymaže je ze světa magistrát a at už se to konečně stane.Ať se to líbí či nelíbí prostě to v osobním měřítku funguje a elektromobilita ať už v podobě Segwayů, elektrokoloběžek, jednokolek či nově elektroskůtrů strmě roste.
Malá ukázka novinek pro 2020![]()
Ty magoři na čtyřkolkách, co se nejraději prohánějí v místech se zbytky jakž takž přírody jsou taky na pěst.
Taky mě zaujala ta dálkově ovládaná "koloběžka". Až přes to někdo hodí hubu bude se to řešit jak ?
já tedy nevím, ale pubertální krámy jako segway nebo elektrokoloběžka bych honosným, a dnes děsně moderním slovem elektromobilita rozhodně nenazýval. Nevím jak jinde, ale v Praze jsem na tom nikoho, než povětšinou blbečky co sem jezdí chlastat (nechávajíc si říkat turisti), neviděl.
Na chodníku to nemá co dělat, stejně jako pumpičkáři, a do vozovky bych to taky nepouštěl. Jede to krokem a akorát to blokuje už tak komplikovanou dopravu.
Jinak my tady v Praze máme elektromobilitu už od roku 1891, kdy začala jezdit první Křižíkova elektrická tramvaj. Pak se k tomu poněkud později přidalo metro, a kdyby to komouši nezničili tak tu byly i trolejbusy. Dokonce tu prý máme obecně jednu z nejrozvinutějších sítí MHD na světě (samozřejmě včetně linek autobusů). Takže bych si troufal neomaleně tvrdit, že tu kultivovat nějakým „elektromobilním pokrokem“ zrovna moc nepotřebujeme.
Porovnat rychlost a pohodlnost tramvaje s čímkoliv z těch rádoby elektromobílních udělátek si může každý sám už jenom kritickým zamyšlením - na elektrokoloběžce by jel do práce (nebo obecně někam) snad jen magor nebo někdo kdo se chce předvádět jak je děsně in ...
A že je to teď děsně in - takových věci už bylo a kde jim je dnes konec, a ještě bude. Ty segwaye měly alespoň „výhodu“ že se o ně člověk nepřerážel na chodníku, ten zelený hnus se tu válí všude (a bylo to tak ještě než začal řádit čínský virus) …..
Na chodníku to nemá co dělat, stejně jako pumpičkáři, a do vozovky bych to taky nepouštěl. Jede to krokem a akorát to blokuje už tak komplikovanou dopravu.
Jinak my tady v Praze máme elektromobilitu už od roku 1891, kdy začala jezdit první Křižíkova elektrická tramvaj. Pak se k tomu poněkud později přidalo metro, a kdyby to komouši nezničili tak tu byly i trolejbusy. Dokonce tu prý máme obecně jednu z nejrozvinutějších sítí MHD na světě (samozřejmě včetně linek autobusů). Takže bych si troufal neomaleně tvrdit, že tu kultivovat nějakým „elektromobilním pokrokem“ zrovna moc nepotřebujeme.
Porovnat rychlost a pohodlnost tramvaje s čímkoliv z těch rádoby elektromobílních udělátek si může každý sám už jenom kritickým zamyšlením - na elektrokoloběžce by jel do práce (nebo obecně někam) snad jen magor nebo někdo kdo se chce předvádět jak je děsně in ...
A že je to teď děsně in - takových věci už bylo a kde jim je dnes konec, a ještě bude. Ty segwaye měly alespoň „výhodu“ že se o ně člověk nepřerážel na chodníku, ten zelený hnus se tu válí všude (a bylo to tak ještě než začal řádit čínský virus) …..
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa