Držák jsem kupoval jen jednou a to ze záčátku. Byly pak jenom potíže sehnat patřičné plátky za dobrou cenu. Když koupím na Aukru plátky koupím jich hned víc, abych nedělal pořád držáky.
Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.potraviny píše:Tak už na tom makám.
Tak na to pane pozorKilovolt píše:Klííííd-třeba eště nestačil vykuchat sousedovi motor z auta![]()
Tyjo vona ta jehla fakt stojí do pětky:shock:-nojo ,ale to bych musil hopnout do škopku a tradá do velkoměsta .Holt asi tumlik ví vocogo-ten ferda měl recht-tumlik na hrad.
Ty díry jsou oválné, Po provrtání jsem to vrtnul zase ve sklonech.lapa píše:Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.potraviny píše:Tak už na tom makám.
Proste ten sroub musi v tech otvorech "viklat" ve smeru delky ramen.
To tam je jenom na uchycení abych věděl zda kolečka nedřou, musel jsem to dopilovávat pilníkem a je mi jasné, že to bláto nic nevidrží. Jinak co se týče těch tyček, tak bych neváhal, ale sehnat je v okolí Mostu je fakt komšt. Fyrma co se zabývá ložisky namá ani mazací zátky!tumlik píše:říkám :dej tam něco tvrdšího na ty hřÍdelky nebo se ti to za chvilku vydře
dva dny tady špekulujete nad soustružením radeca a ventilů a dalších píč..in a ty místo toho abys tam vrazil tu jehlu z ložiska co je už hotová za 3 kačky a zaklopil to plíškem tam dáš niklovanej šroub, kterej ani nemá 6mm
![]()
já se z tebe po....ru
Kolečka mám, objednal jsem 2x párované, 1xpár 0,8mm a 1xpár 1mm.tumlik píše:a tak to jo
![]()
hele tady jsem ti oskenoval stránku s ceníku s vroubkovacíma kolečkama,
jsou za pusu
firma z prahy