Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
Rádlovací kolečka
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- Kilovolt
- Sponzor fora
Mi dneska přišly kolečka z renaru (sem vejral-včera rano objednáno a dneska to přišlo
) .Mám 1mm kolečka a 0,6mm,což mi připadlo dost jemný,když sem to uviděl .Tak až zbude čas,tak se do toho taky obuju.Jinak ventil je dobrej matroš co? 
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
Ventil, tvrdejKilovolt píše:Mi dneska přišly kolečka z renaru (sem vejral-včera rano objednáno a dneska to přišlo) .Mám 1mm kolečka a 0,6mm,což mi připadlo dost jemný,když sem to uviděl .Tak až zbude čas,tak se do toho taky obuju.Jinak ventil je dobrej matroš co?
Jinak ty kolečka 0,6 jsou asi fakt dost jemný.
- Kilovolt
- Sponzor fora
Já mám z Ventilů nadělaný sekáče a supr .No s kolečkama uvidim-kdyžtak doobjednám.Jinak troška inspirace. http://www.finelinehair.com/home/knurlers.htm , http://www.youtube.com/watch?v=rFTF6OYmLYw
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
ehm fiat ? co to je ?potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK.Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
no zas ušetřils nějakou kačku
Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.tumlik píše:ehm fiat ? co to je ?potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK.Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.![]()
no zas ušetřils nějakou kačku
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
Aleš Procháska
prochaska píše:Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
Len keby netrebalo platit este aj postovne... tak by to urcite bolo zaujimave a kamenne obchody by mohli aj zrusit...
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomucrickett píše:Len keby netrebalo platit este aj postovne... tak by to urcite bolo zaujimave a kamenne obchody by mohli aj zrusit...
Aleš Procháska
Vždyť tam tak nerad chodím, když musím. Když jsem sháněl kdysi pořádný ložislo na vřeteno tak mi ho prodali asi za pade a odborník žasnul, co mi to dali za klump. Nakonec jsem ho taky objednával přes net ( přesné kuločkové s kosoúhlým stykem) pár mi vyšel na 3litryprochaska píše:Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
A co takhle to vzit pesky? Nemyslim to zle, ale doktori budou cim dal drazsi a nejaky ten prispevek ke kondicce se hodi cim dal vicprochaska píše:Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomuZa to se mi to poštovné vyplatí
Samozrejme neznam konkretni situaci a casove moznosti, ale ja jsem si jednou takhle prosel z Modran na Bohdalec (prodejna M&V, pripadne Proma) a zpet
To clovek nerekne, co vsechno mu pri obvykle ceste autem (neni cas ani bezpecne se rozhlizet) unikne
- Kilovolt
- Sponzor fora
Můj rádlovací vehement-popustil jsem uzdu své invenci a moc to nedopadlo-při rádlování se ukázalo,že se mi kolečka rozcházej o 4mm kvůli tomu subtilnímu držáku (budu to muset dotunit
)
- Přílohy