Tieto tvoje hlášky by chcelo zapisovaťSancho Panza píše: ↑16. 11. 2021, 5:22 Největším nebezpečím pro jakýkoli tvrdoměr je obvykle obsluha.
Broušení na kulato - úprava lícovaných šroubů
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
jergus.balaz
- Kontaktovat uživatele:
BalazKovo.sk
Podívejte mládenci, šel jsem okolo měřáku, něco jsem tam změřil, tak jak byl zrovna sestavenej, výsledky jsem sem hodil, to je vše. Pointa byla v tom, že se výsledky vzájemně liší mezi jednotlivými šrouby, a pak i po odebrání materiálu. Jestli je to měřený na A nebo B je vedlejší. Ale chyba to byla, měl jsem se na to vysrat. Takže přeju příjemnou zábavu a čus.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
To já bejt na jeho místě bych tu kuličku neměnil,ona když bude mít plošku , nebude mít takovou snahu někam ujíždět nebo dokonce(!) dělat důlek..Ale co my víme,třeba má vidiovou..Sancho Panza píše: ↑16. 11. 2021, 5:22Pokud zkoušíšměřit HRB (Rockwell Béčko) Radeco (nepředpokládám, že v přírodním stavu - takže tvrdé), tak je už zcela zbytečné cokoli psát.
Začal bych návodem, pokračoval bych výměnou indentoru (tý kuličky).
Největším nebezpečím pro jakýkoli tvrdoměr je obvykle obsluha.
No a co by sa stalo keby pouzil 13mm licovanu skrutku a tie 3desatiny mu na sustruhu niekto lizol?
[/quote]
A imbus budeš razit jak ?
Vidím pod tvojí rukou 6hran
[/quote]
A imbus budeš razit jak ?
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
Ona oslička by asi stačila,jen by ji nikdo nedokázal patřičně utáhnout.Pokud by moment přenesený tímhle šestihranem byl dostačující,narušilo by to vážným způsobem naše veškeré předchozí teoretizování-totiž šroub pevnosti 12G by byl zbytečný luxus..