iSV57T-130S

Odpovědět
Sancho Panza
Příspěvky: 420
Registrován: 6. 3. 2021, 12:50

13. 9. 2022, 5:58

potřebuju něco cca rozměrově a cenově podobný jako iSV57T-130S (cca 100 - 200W), ale aby to šlo provozovat v "analogovém" režimu - tj. trvalé otáčky řízené napětím nebo vstupem - tj. jako prostý pohon vřetene.
Otáčky ideálně 6000/min, 3000/min by taky šlo, si to můžu zpřevodovat . V provozu to bude v cyklu dvoje otáčky, cyklus typu - "stojí, první otáčky, druhý otáčky, první otáčky, druhý otáčky, stojí". Celý cyklus cca minuta, z toho cca polovinu se to bude točit, polovinu stát. 8h/den.
Driver radši spíš oddělený, ale integrovaný by nevadil - si to dodatečně zadekluji.
Pokud by to umělo oba režimy najednou (jak step/dir, tak i jenom otáčky), bylo by to vůbec dobré.
Důležité jsou rozměry (není místo), takže nějaký asynchronní s měničem motor je nepoužitelný.
Nemáte někdo něco vyzkoušený?
Jo a aby to šlo i rozumně koupit - tj. ne za měsíc z asie.
Monteg
Příspěvky: 1435
Registrován: 30. 10. 2006, 5:37
Bydliště: LOUNY

13. 9. 2022, 9:55

Myslím že vaším požadavkům vyhoví servo od Delta Stačí objednat většina skladem

https://www.profcom.cz/produkty/prumysl ... ervomotory
Sancho Panza
Příspěvky: 420
Registrován: 6. 3. 2021, 12:50

14. 9. 2022, 4:49

Monteg píše: 13. 9. 2022, 9:55 Myslím že vaším požadavkům vyhoví servo od Delta Stačí objednat většina skladem

https://www.profcom.cz/produkty/prumysl ... ervomotory
Díky. Pokusím se dohledat, jestli to je nějak rozumně nakonfigurovatelný v tom jejich softu.
Btw - jak to má udělaný ty konektory na těch kabelech? - kábl musí jít protáhnout malou dírou v chráničce - takže by bylo třeba aby šel koupit buď set kabeláže s sundanýma konektorama (na jedné straně) a nebo aby ty konektory šly nějak rozumně rozebrat - sundat a zas tam nandat.
Ideální řešení by bylo kdyby to bylo jako u Omron / Yaskawa - tj. konektory dodatečně montovatelné na kabely.
Monteg
Příspěvky: 1435
Registrován: 30. 10. 2006, 5:37
Bydliště: LOUNY

14. 9. 2022, 8:19

Konektory jedině vypinovat rozumně rozebrat nejdou
Nevím o tom že by dodávaly nekompletní - rozdělané kabely :oops:
Uživatelský avatar
Pipik
Příspěvky: 685
Registrován: 9. 11. 2016, 3:32
Bydliště: České Budějovice

14. 9. 2022, 7:48

Udělat si jednoduchý zapojení s maličkým PICem nebo i arduinem a pouštět do toho iSV57 přímo ty step/dir, a klidně si udělat dva vstupy - jeden řídí jestli vyšší/nižší otáčky a druhý on/off.
Zabere to místa jako přesně jeden 8mi nohý čip.
Max do dvou hodin zbastleno, a zachováš si i tu funkci step/dir, takže netřeba shánět nové servo, pokud ho už máš. Akorát tyhle dosahují max 4200rpm.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit :wink:
atlan
Příspěvky: 3034
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

15. 9. 2022, 5:07

Ide ovladat aj cez rs232, posles ake otacky a zapnes prikazom tak ze nakoniec to vsetko moze riadit 1uP ked tam. Mas aj nejake casovanie.
Odpovědět

Zpět na „Servomotory“