Philips CNC 432

diskuze tykajici se ridicich systemu a software komercnich CNC stroju
jbmpt
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 9. 2017, 3:34

11. 2. 2020, 7:00

Ma to logiku, keďže je tam prevodovka, no potom sú aj tie percenta na nič, alebo na inú verziu stroja
jbmpt
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 9. 2017, 3:34

11. 2. 2020, 7:05

Bude to k strojom s riadeným vretenom ako ma vyššie uvedený “corado4”
Vasek
Příspěvky: 189
Registrován: 22. 3. 2008, 9:19
Bydliště: Nymburk

11. 2. 2020, 7:19

Když běží vřeteno, tak v režimu manuál otáčky lze regulovat procenty a v TICH-IN příkazem M40 až M44 lze vybrat otáčkovou řadu převodovky.
jbmpt
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 9. 2017, 3:34

11. 2. 2020, 7:29

Tak to zajtra vyskúšam a uvidíme
T-Industry-Parts
Příspěvky: 3
Registrován: 28. 5. 2020, 9:10

6. 6. 2020, 3:40

Zdravím, máme Maho 600E2 frézku s operačním systémem Philips CNC 432, máte ještě někdo česky nebo anglický manuál prosím? Je možné to poslat mailem nebo někam na uložiště? Díky !
Vasek
Příspěvky: 189
Registrován: 22. 3. 2008, 9:19
Bydliště: Nymburk

6. 6. 2020, 5:32

pošlete email na který vám ho pošlu
T-Industry-Parts
Příspěvky: 3
Registrován: 28. 5. 2020, 9:10

6. 6. 2020, 8:02

miznerova.kristyna@gmail.com děkuji moc, co Vám dám na oplátku?
OVERthere
Příspěvky: 5
Registrován: 8. 1. 2019, 7:42

5. 11. 2020, 1:07

@Vasek

Dobrý den. Mohu poprosit také o návod na philips 432? Díky moc
E-mail blechschmidt@centrum.cz
Vasek
Příspěvky: 189
Registrován: 22. 3. 2008, 9:19
Bydliště: Nymburk

8. 11. 2020, 4:19

Odesláno
Marek.D
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 2. 2019, 10:45
Kontaktovat uživatele:

7. 3. 2022, 9:48

Dobrý den, mohu také poprosit o manuál na philips 432 v CZ.
dolecekmarek@seznam.cz

Děkuji, s pozdravem Doleček.
astra
Příspěvky: 1
Registrován: 25. 3. 2022, 5:28

25. 3. 2022, 5:40

Dobrý den. Mohu poprosit také o návod na philips 432 v češtině? Díky moc
E-mail ktl@ktlelektro.cz
corado4
Příspěvky: 12
Registrován: 12. 11. 2010, 3:45

6. 9. 2022, 1:08

Dobry deň.

Mám problém s mojim Maho 600. Po zapnutí a úspešnom otestovaní stroja a spustení hydrauliky, chcem posunúť stroj v osi Y, vypadne hydraulika a stroj vypisuje err y09. Pravítko som vyčistil niekoľko krát. Vymenil som medzi sebou motory x a y. Nepomohlo. Keď pri vypnutej hydraulike ručne otáčam guľovým šróubom, pravítko zdá sa meria - mení sa hodnota polohy na monitore. Keď vypnem dynamickú kontrolu (parameter 260=0), zatlačím tlačítko Y, hodnota na monitore sa mení ako keby sa stroj pohyboval, no nepohybuje sa. Nejakú radu alebo kontakt na odborníka na Philips 432?
Ďakujem za pomoc
MS
Vasek
Příspěvky: 189
Registrován: 22. 3. 2008, 9:19
Bydliště: Nymburk

7. 9. 2022, 8:05

Pokud máte řs 432/10 zkuste mezi sebou prohodit řídící karty pohybu os x,y,z. Pokud se potom problém objeví na jiné ose, tak je to řídící kartonu.
Zrovna tak můžete zkusit prohodit mezi sebou drivery řízení TDM aby se odhalila chyba nebo vadná komponenta.
corado4
Příspěvky: 12
Registrován: 12. 11. 2010, 3:45

19. 9. 2022, 2:13

Vasek píše: 7. 9. 2022, 8:05 Pokud máte řs 432/10 zkuste mezi sebou prohodit řídící karty pohybu os x,y,z. Pokud se potom problém objeví na jiné ose, tak je to řídící kartonu.
Zrovna tak můžete zkusit prohodit mezi sebou drivery řízení TDM aby se odhalila chyba nebo vadná komponenta.
Tak už to beží. Bolo to kartou. Ď.

MS
Odpovědět

Zpět na „Ridici systemy“