Vsimol som si ze sa to predava aj na Bazosi, ale to neznamena ze sa neda seriozne komunikovat medzi dvoma tabormi potencialnych zakaznikov. Palec dole.
Stalo sa mi, ze som bezp. kamerami nasnimal na pozemku drobneho zlodejicka, ktoreho dobre pozna cela dedina a ked som slusne s usmevom za nim prisiel aby to vratil, tak spustil na mna krik, ze akym pravom som si dovolil snimat pozemok s jeho tvarov, co vsetko som porusil, aku tresnu zodpovednost za to nesiem, ake ma on vsemozne prava a podobne vykricane keci, az som sa citil vinnikom ja. To mi pripomenul jeden prispevok o trochu vyssie.
Soustruhy Boley CNC
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Já tu poukazoval na pravidla....že by bylo fér to vědět dřív že se to prodává jinde než to člověk začne řešit...já nemám čas tady blbnout a lovit informace k ničemu a vy vytahujete aroganci? vy ste pravidla neporušil....takže nebudte arogantní vy...
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Když si zpětně promítnu různé obchody s použitými věcmi, tak nevím. Prakticky polovina z nich měla nějakou vadu na kráse. Je fakt, že nevím jak bych se zachoval v situaci, kdy budu mít soukromou zprávu "mám případný zájem" a do toho mi přijde člověk a plácne prachama o stůl. Mám-li být upřímný spíš vezmu peníze. Něco jiného ale je, pokud už proběhne nějaká komunikace a já slíbím, že .... pak je jasné, že slovo musím dodržet.
Pán nic neslibil...napsal sem rezervace zájem.....hledal informace a přišla mě sz že už má kupce kterej se jede podívat a že dá vědět......v žádné případě sem tu nekritizoval prodávajícího...pouze sem si arogantně postěžoval že by bylo fér...vědět že to že sem první v řadě...nic neznamená
nicméně než sem se dozvěděl že je prodáno uběhly dva dny kdy sem to řešil....pro mě je to ztráta času kterej nemám a uplně zbytečně..
nicméně než sem se dozvěděl že je prodáno uběhly dva dny kdy sem to řešil....pro mě je to ztráta času kterej nemám a uplně zbytečně..
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR