NOVÉ OTOČNÉ HROTY ŠKODA MK3
Pravidla fóra
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie.
Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Pro zamknutí inzerátu požádejte zprávou obsahující odkaz uživatele Ben Ash. Pokud chcete prodej obnovit požádejte o odemknutí. Inzeráty starší než rok budou smazány.
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie.
Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Pro zamknutí inzerátu požádejte zprávou obsahující odkaz uživatele Ben Ash. Pokud chcete prodej obnovit požádejte o odemknutí. Inzeráty starší než rok budou smazány.
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Tak to jsem měl také štěstí, svěrák jsem domluvil, zaslání přes Zásilkovnu na dobírku, platba poštovného předem. Svěrák přišel a je takový krásný jako posílal Joke. Bohužel z aplikace už nezjistím odkud to bylo posíláno, jen že to posílala nějaká žena.
Sieg SX4, Interkrenn IKD-400, Vernier Minishape 28
No hlavne ze jste se do me tenkrat pustili kdyz jsem napsal ze nekomunikuje a je to podezřelé, viď jean?
viewtopic.php?t=42630
viewtopic.php?t=42630
-
Bral jsem od něj několikrát. Hroty, sveráky, sklíčidla. Vždy to chvíli trvalo, ale vše došlo tak jak mělo. Vše nové nepoškozené - uloženky. Za mě OK. Je pravda že nejtěžši se bylo domluvit. Pak vše do týdne přišlo.
Ahoj kluci
Ja od nej kupoval univerzálu třípaknu 200
Pár dnů přestal komunikovat
Potom se omluvil , že byl v zahraničí atak to se muže stát člověk zapomene.
Následně se omluvil a zaslal krásnou novou univerzalku poštou na dobírku
Nabízel mi další věci , ale seznam neposlal
Tak nevím , co se mohlo stát , že ty jsi měl smůlu ?
Ja od nej kupoval univerzálu třípaknu 200
Pár dnů přestal komunikovat
Potom se omluvil , že byl v zahraničí atak to se muže stát člověk zapomene.
Následně se omluvil a zaslal krásnou novou univerzalku poštou na dobírku
Nabízel mi další věci , ale seznam neposlal
Tak nevím , co se mohlo stát , že ty jsi měl smůlu ?
SCHAUBLIN 53, Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další