CNC pokec Havl. Brod 24.3.2023 16:00 -
-
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vem to tam, po tom se zaprasi
HonzaHorka píše: ↑19. 3. 2023, 7:26 Také se na vás přijedu podívat. Bez exkurze.
Tichu jsem uklízel, nechce někdo něco, než to půjde do popelnice?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Prosim o ty ctyri oranzova relata vlevo nahoře. DikyHonzaHorka píše: ↑19. 3. 2023, 7:26 Také se na vás přijedu podívat. Bez exkurze.
Já profík nejsem a jezdím tam, je to pohoda, pokecáš, a třeba i vyřešíš co potřebuješ, něco se dozvíš... Takže o tom vůbec nespekuluj a přidej se.
A klidně ať jsem za vola

Sieg SX4, Interkrenn IKD-400, Vernier Minishape 28
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jsem byl já, jestli něco máš, tak to klidně vem na sraz. - Klávesnice i myši. Díky. Škoda, že jsi nešrotoval dříve - sháním pro děcka nějaký noťas na hraní ....Charon píše: ↑19. 3. 2023, 10:59 Ahoj kamarádi
samo taky něco na rozdání dotáhnuTentokrát pecka nebudou, další šrotace proběhne až v dubnu, takže pak na podzim
![]()
Pamatuju na Pipíka s kapalinou a kabelama, ale někdo jste chtěl klávesnice, něco jsem našel, ale kdo to kruci byl, si nevzpomenu, pls písněte kdo je chtěl, dík
- Zdenek Valter
Jedině souhlas!!!
Setkání s fajn partou a zejména ten brutální brainstorming, který tam nastává Tě zaměstná přinejmenším do dalšího setkání.

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
-
Jsou tvá. Pokud chceš tak se pokusím k nim najít i ty měřící cívky, ale netuším kam jsem je zahrabal.Charon píše: ↑19. 3. 2023, 8:35Prosim o ty ctyri oranzova relata vlevo nahoře. DikyHonzaHorka píše: ↑19. 3. 2023, 7:26 Také se na vás přijedu podívat. Bez exkurze.
Jasně já jsem prototyp profíka jak noha

Jardo koukej přijet, rádi tě uvidíme ( a nalákám tě na to mlžné chlazení co vemu s sebou

To by byl luxus, díkyHonzaHorka píše: ↑19. 3. 2023, 3:07Jsou tvá. Pokud chceš tak se pokusím k nim najít i ty měřící cívky, ale netuším kam jsem je zahrabal.Charon píše: ↑19. 3. 2023, 8:35Prosim o ty ctyri oranzova relata vlevo nahoře. DikyHonzaHorka píše: ↑19. 3. 2023, 7:26 Také se na vás přijedu podívat. Bez exkurze.

Ahoj Britte , co blbneš. Já co znám osobně kluky tady ,z fóra tak většina jsou to všechno hobici , jak i já. Někdo kdo to dělá už dlouho , tak ví o něco víc. No bóže nikdo učený z nebe nespadl . Je ale opravdu zajimavé a už jsem tu toto téma nadhodil , že spousta hobiků zde na fotu je povoláním něco od elektriky ,ať už silnoproud, slaboproud ,elektronika a do toho ajťáci, programátoři a baví nás všechny strojařina
SCHAUBLIN 53, Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další