Obražecí (prostřihovací) hlava PNP-1
Zdravím vás
Trochu mimo téma
Ale můžu se zeptat majitelů této hlavy, co s tím děláte? Nějaké využití k čemu ji používáte?
Jeden kus ve svém depozitu taky mám, ale než bych to celé sešteloval a nachystal na stojanovku, přijde me rychlejší vyříznout to flexou nebo případně plazmou.
Ke všemu musí vrtačka dostávat dost zabrat. Má to kupu limitů.
Díky Luboš
Trochu mimo téma
Ale můžu se zeptat majitelů této hlavy, co s tím děláte? Nějaké využití k čemu ji používáte?
Jeden kus ve svém depozitu taky mám, ale než bych to celé sešteloval a nachystal na stojanovku, přijde me rychlejší vyříznout to flexou nebo případně plazmou.
Ke všemu musí vrtačka dostávat dost zabrat. Má to kupu limitů.
Díky Luboš
No podle mě nejsme jediní 
Já ji tenkrát koupil na Aukru a pralo se o to kupa lidí. I další aukce co jsem viděl měly mnoho zájemců.
Já ji třeba koupil, protože se mě tyhle staré udělátka líbí. Mám ji ve skříni a občas ji namažu olejem
Jednou až kluci vyrostou, ukážu jim že ne všechno je nutně CNC a že dřív to šlo i bez řízení. Jen lidi byli šikovnější

Já ji tenkrát koupil na Aukru a pralo se o to kupa lidí. I další aukce co jsem viděl měly mnoho zájemců.
Já ji třeba koupil, protože se mě tyhle staré udělátka líbí. Mám ji ve skříni a občas ji namažu olejem

Jednou až kluci vyrostou, ukážu jim že ne všechno je nutně CNC a že dřív to šlo i bez řízení. Jen lidi byli šikovnější

A jak se s tim pracujem?
Bral jsem to z toho duvodu, ze ma clovek obe ruce volne a muze si tvarovat podle chuti.
Jinak samozrejme na nahradni dily ho vezmu...
SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
Velice ti děkujeme, ale... (ze skeneru by to bylo lepší.)
Mimochodem, kdyby někdo zatoužil po této technologii v současnosti vyráběné, tak kupříkladu tady:
https://www.nko.cz/derovani-rozvadecu-a-plechu/
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Habešan: Není zač, ale ... příště si sežeň někoho kdo má unikátní návod i skener. Normálně čitelný to je.Habešan píše: ↑7. 7. 2024, 9:33Velice ti děkujeme, ale... (ze skeneru by to bylo lepší.)
Mimochodem, kdyby někdo zatoužil po této technologii v současnosti vyráběné, tak kupříkladu tady:
https://www.nko.cz/derovani-rozvadecu-a-plechu/
Mi88ko: Jestli bys potřeboval scanovanou verzi, tak není problém do SZ.
Však jsem poděkoval.
Nic ve zlém.
Nic ve zlém.