pomoc s nakladkou - Plzen
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi,
rysuje se mi zajimava koupe brusky v Plzni a prodavajici bohuzel nema moznost nalozit paletu s cca 900Kg do dodavky. Pred garaz bychom to snad nejak dostali.
Plzenaci, nebo ti, co bydlite v okoli, nemate prosim nejakou moznost, jak s tim pomoct? Pochopitelne za penize. Melo by to byt nekde u ZCU. Dik moc.
Marek
rysuje se mi zajimava koupe brusky v Plzni a prodavajici bohuzel nema moznost nalozit paletu s cca 900Kg do dodavky. Pred garaz bychom to snad nejak dostali.
Plzenaci, nebo ti, co bydlite v okoli, nemate prosim nejakou moznost, jak s tim pomoct? Pochopitelne za penize. Melo by to byt nekde u ZCU. Dik moc.
Marek
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Chtělo by to si pujčit něco takového ,pak to zvedneš a nacouváš autem .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Dik Pavle. Doma to mám, ale tu vyšší verzi
Tak nějak doufám, že kluci z okolí budou o něčem vědět.
Tak nějak doufám, že kluci z okolí budou o něčem vědět.
Podle těch zdvojených koleček v lyžinách bych hádal že to tunu mít může. Máme ho ve firmě a tu tunu zvedne bez problémů. A je na to dělaný. Jezdit s tím ve výšce je ovšem opravdu hazard. Na gletovaném betonu to jezdí pěkně, ale na zámkovce už je to trochu problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ručný vysokozdvih sme používali roky, kým sa nekúpil ozajstný vozík. Povrch bol rozjebaný jak sa patrí, takže sme to riešili štýlom, na minimálny zdvih to vytlačiť von, dostať to na +- rovinu, opatrne dvihnúť a dodávka na to nacúvala. Pracné, ale funkčné.
Dnes máme gletovaný beton a asfalt + elektrický vozík, to sa nám to machruje.
Dnes máme gletovaný beton a asfalt + elektrický vozík, to sa nám to machruje.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak story pokracuje. Dik za tip, Jenicku. V Linde jsou moc ochotni, ale je to 2 km od mista nakladky a maji obavu, ze by byl problem tam dojet s VZV po vlastni ose. Jako risknout by se to samozrejme dalo. Ale videl jsem, ze kousek od toho mista je Nastrojarna Plzen. Neznate tam nekoho?
Nedaleko má také pobočku Toptrans.
Možná by byli ochotni přistoupit na přepravu, která by v podstatě spočívala v naložení do jejich auta, převozu pár set metrů a přeložení do tvého auta.
(Odhadoval bych to také na pár tisíc Kč, ale možná by i slevili.)
U těch VZV (a dalších strojů) je klíčová otázka, jestli má ten konkrétní kus oprávnění vjíždet na silnici (registrační značku, povinné ručení, atd).
Možná by byli ochotni přistoupit na přepravu, která by v podstatě spočívala v naložení do jejich auta, převozu pár set metrů a přeložení do tvého auta.
(Odhadoval bych to také na pár tisíc Kč, ale možná by i slevili.)
U těch VZV (a dalších strojů) je klíčová otázka, jestli má ten konkrétní kus oprávnění vjíždet na silnici (registrační značku, povinné ručení, atd).
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip. Je to od nich 800m na misto nakladky. Tak je zkusim. Jinak na google street view jsem nasel nejaky obchod s alkoholem, ktery je fakt za rohem. A na obrazku maji venku destu Tak mozna zkusim stesti i tam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, tak nakonec to naložil a odvezl Toptrans. Dekuji za tipy z okolí. Nakladka proběhla překvapivě rychle a všechno bylo na místě určení do druhého dne. Za mne parada. Za ty peníze bych to sám neodvez ani náhodou. 2 palety o celkové hmotnosti něco přes tunu a doprava na SK byla za 10tis Kč s DPH. Co se vezlo budu sdílet ve vlákne o mašinach