Co teď ?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Přes moji dovolenou se tady nashromáždila spousta jistě zajímavých zpráv, ale já jsem po přečtení první omylem celé fórum zavřel a teď mi funkce "nové zprávy" samozřejmě vrací jen ty za posledních pět minut, čili nic. Jak se můžu dostat ke zprávám za poslední měsíc aniž bych musel listovat celým fórem? Dík za případnou odpověď.
Aleš Procháska
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky se mi to nekolikrat stalo ale je to nestane se mi to vzdy v zminovanem pripade
je to nejaka chyba v software fora, vzhledem k tomu ze davat sem novou verzi asi nebude stastne reseni, netusim co s tim
v kazdem pripade me to taky trapi
je to nejaka chyba v software fora, vzhledem k tomu ze davat sem novou verzi asi nebude stastne reseni, netusim co s tim
v kazdem pripade me to taky trapi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nijak - nepřečtené příspěvky máš v konkretní sessions, když jseš přihlášený, a pokud se přihlásíš znovu, tak je už nevidíš.prochaska píše:.... Jak se můžu dostat ke zprávám za poslední měsíc aniž bych musel listovat celým fórem? .
Dalo by se to řešit, ale to by na tomto fóru musel být nainstalován mod Keep Unread Flage + rozšíření Recent Topics. Tyto dva mody totiž od základu mění fungování cookies, takže i když se několikrát přihlásíš, nebo odhlásíš, vidíš všechny příspěvky, které sis nepřečetl, + pomocí recent topics si můžeš zobrazit všechny nové příspěvky k určitému datu (den, 3 dny, týden, požadovaný úsek .....)
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ty mody budeš chtít poslat, tak napiš. ve funkci je můžeš vidět na http://phpbb.sferabubeniku.info - to je testovací board.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
asi si je najdu sam na webu
ale v kazdem pripade diky, nemusim hledat co je to za moduly
pokusim se na to v patek juknout
jestli jeste nekoho napada jake moduly sem dodat tak sem s tim kdyz uz se v tom budu rejpat
ale v kazdem pripade diky, nemusim hledat co je to za moduly
pokusim se na to v patek juknout
jestli jeste nekoho napada jake moduly sem dodat tak sem s tim kdyz uz se v tom budu rejpat

- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to být na www.phpbbhacks.com - moje nabídka na poslání ale platí - nemusel by jsi to hledat ....
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mam na to dva moduly ale neni cloveka kterej by to nainstaloval
ta instalace je tak pitoma ze se to musi tucne opatchovat a je to nekolik stovek zmen
bohuzel v tuhle chvili na to nemam cas a asi neni nikdo dalsi kdo by to chtel a umel udelat a melna to taky cas
takze se timto vsem omlouvam ze to neni
a kdyby se na to nekdo cejtil tak mu to rad umoznim upravit
ta instalace je tak pitoma ze se to musi tucne opatchovat a je to nekolik stovek zmen
bohuzel v tuhle chvili na to nemam cas a asi neni nikdo dalsi kdo by to chtel a umel udelat a melna to taky cas
takze se timto vsem omlouvam ze to neni
a kdyby se na to nekdo cejtil tak mu to rad umoznim upravit